KRISTIANSAND: Bileieren satt i sin sølvgråe Toyota da den begynte å brenne i Skuteveien i Voiebyen søndag kveld like etter klokken 19. — Jeg ble veldig stresset. Jeg har aldri opplevd noe lignende, sier bileieren etter hendelsen.

Rakk å komme seg ut

Han skulle slippe av en kamerat, etter at de hadde vært en tur til Søgne. Da han skulle kjøre fra Skuteveien, merket han at det begynte å lukte litt rart, før røyken og senere flammene dukket opp av panseret.

— Jeg rakk fint å komme meg ut av bilen, ettersom det tok litt tid før bilen var overtent. Men etter hvert var det fullt av flammer, sier han, som ikke ønsker å stå fram med navn.

Bilen brukes til vanlig av mannens kjæreste, og bak i bilen står det et barnesete til den lille datteren deres. Han er glad hun ikke satt i bilen da brannen oppstod. Bilen er en 2001-modell Toyota Avensis, og bileieren sier det aldri har vært noen problemer med den.

Ingen eksplosjonsfare

— Ifølge brannvesenet var det ikke noen eksplosjonsfare. De sier at bilen blir kondemnert, så blir det en forsikringssak, sier han.

Brannvesenet driver slukkingsarbeid klokken 19.30. Ingen personer har kommet til skade. Brannvesenet har full kontrollpå situasjonen. Brannårsaken er foreløpig ukjent.