**KRISTIANSAND: Brann i sikringsskap

23.24:** Brannvesenet rykket ut på branntilløp i et sikringsskap i Voiebyen.

**MANDAL: Hærverk mot russ

23.24:** Noen har tømt et brannslukningsapparat i en russebil. Russen har oppgitt navn på dem som skal stå bak hærverket.

**KVINESDAL: Redde russ

23.30:** Bekymrede russ som skulle marsjere til Flekkefjord. Russen ble angrepet av personer med vannpistoler og mel. Dersom det utartet seg, så skulle politiet få ny melding. Og den meldingen kom aldri.

ARENDAL: Innbruddsalarm

En barnehage på Nedenes ulte i en time. Politiet og Securitas rykket ut.

KRISTIANSAND: Bråk

Vaktene på Leopold meldte om restaurantbråk i natt. En person ble tilsnakket av politiet, men ville ikke høre. Derfor havnet han i politiarresten.

**ARENDAL: Høy musikk

00.29:** En stor russebil skal spilt høy musikk ved Torsbudalen i Arendal. Da politiet kom til stedet etter en halvtime så var russebilen borte.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.29:** En sliten og beruset person ble kjørt til politiarresten fra Kirkegata.

LILLESAND: Restaurantbråk

En person fikk skader i ansiktet etter restaurantbråk ved Sjøbua i Lillesand. Ifølge politiet var det to bekjente som slåss. Det er skrevet politirapport og politiet avventer nå anmeldelse i saken.

ARENDAL: Skadet rådyr

En bilist traff et rådyr på Myra i Arendal, men dyret forsvant. Viltnemnda er varslet.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk

02.18:** En person lagde leven og mye bråk i Henrik Wergelands gate. Det viste seg å ha vært en krangel mellom en mann og en kvinne. Politiet tilbød seg å kjøre kvinnen hjem, men hun takket nei til tilbudet. Det kom ikke flere klager.

**ARENDAL: Husbråk

02.30:** En beruset nabo stilte seg i en hage og lagde en del bråk. Politiet rykket ut og beordret mannen til seng.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

01.35:** En person ble tatt for fyllekjøring. Vedkommende ble kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve. Dokumenter ble deretter beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

03.17:** En bilist ble tatt for fyllekjøring på Vågsbygdveien. Vedkommende blåste til alt for høy promille, måtte avlegge førerkortet og måtte levere inn førerkortet.