KRISTIANSAND: — Tyvene har tatt seg gjennom taket ved butikken Triumph. Innbruddet ble nylig oppdaget, så vi har ennå ikke full oversikt, opplyser driftsleder ved Sørlandetssenteret til Fædrelandsvennen.

Tyveriet ble meldt til politiet klokken 10.30 fredag morgen.

— Det skal være en del verdier som er borttatt. Vi er på åstedet nå, men patruljen har ennå ikke gitt noen tilbakemelding. Det er også rekvirert krimteknikere til stedet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, til Fædrelandsvennen.

Ifølge Eiendomssjef Jørgen Sollie i Olav Thon Gruppen, er det bare en butikk som er rammet av innbrudd. Tyvene skal ha nærmest tømt lokalet for varer.

— Jeg har fått innbrykk av at det er ganske så utplukket i butikken, sier Sollie.

Han opplyser også at det har kommet inn vann i butikken fra hullet i taket. Hvor omfattende vannskadene er, er foreløpig uklart.

Sollie ønsker ikke å kommentere hva som finnes av alarmanlegg i den aktuelle avdelingen.

— Vi må være litt forsikt med å kommentere hva som finnes, men det er et godt og moderne alarmanlegg. Hele senteret har såkalt skallsikring, sier Sollie.

Han synes det er leit at senteret blir utsatt for slike hendelser.

— Det er veldig trist, men det er vanskelig å sikre seg hundre prosent uten at man blir som et fengsel. Hvis vi kan lære noe av det som har skjedd, så ønsker vi å ta de grep som er nødvendig, sier Sollie.