Trafikken ble dirigert rundt Lunde på begge sider av ulykkesstedet mens politiet ventet på bergingsbil. Foto: Tarald Reinholt Aas
Det satt to kvinner og to menn i det ene kjøretøyet. I den andre bilen satt det en mannlig sjåfør. Foto: Tarald Reinholt Aas
20120304_115425.jpg Foto: Vegard Nekstad

SØGNE: Det opplyser Sørlandet sykehus mandag ettermiddag. Den femte pasienten er fortsatt inne til observasjon, men skal kun være lettere skadet.

Det var like før klokken 11.30 søndag ettermiddag at politiet fikk melding om en kraftig trafikkulykke like øst for krysset inn til Lohnelier på E 39 i Søgne.Ulykken skal ha skjedd da det ene kjøretøyet kom over i feil kjørefelt og traff den andre bilen i fronten. I den ene bilen satt det to kvinner og to menn, i den andre bilen satt det en mannlig sjåfør.

Den første meldingen gikk ut på at en person satt fastklemt, men dette viste seg å ikke stemme. - Meldingen framstod langt verre i starten enn hva som var tilfelle, fortalte innsatsleder Knut Aas til Fædrelandvennen etter ulykken.

Samtlige ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand. Luftambulansen ble rekvirert fra Arendal sykehus, men kunne etter hvert kansellere oppdraget.

Ulykken medførte trafikkale problemer. Veien ble åpnet for trafikk igjen først to timer etter hendelsen.