**VENNESLA: Savnet kvinne funnet

23.55:** Melding om savnet kvinne på 59 år fra Vennesla sentrum. Hun ble funnet etter kort tid, og alt var ok med henne.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet sykkel

01.07:** Politiet fant en stjålet sykkel.

**GRIMSTAD: Huseier skadet polititjenestemann

02.21:** Les egen sak

**LILLESAND: Branntilløp på Dovreheimen

03.28:** Melding om branntilløp på et stuebord på Dovreheimen bosenter. En eneboer hadde brent et lys og dette hadde antent et papir. Det ble slukket av ansatte. Politi og brannvesen på stedet konstaterte at alt var ok i etterkant.

**ARENDAL: Trafikkontroll på E 18

00.50-03.50:** Trafikkontroll på E 18, 25 biler ble kontrollert. Det var ingen reaksjoner fra politiets side.

**TVEDESTRAND: Påkjørt rådyr

03.56:** Melding om et påkjørt rådyr, som lå dødt i grøftekantenlangs E 18 ved Goderstad. Veitrafikskentralen ble varslet og vil fjerne dyret.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for ulovlig opphold

03.57:** Politiet stoppet en bil registrert i utlandet, og pågrep en av passasjerene da han muligens har ulovlig opphold i Norge. Han ble satt i arresten.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd på Joker

04.55:** Melding om innbrudd på Joker Hornnes. Et vindu ble knust, og det var stjålet noen få mynter. Åstedsundersøkelse ble foretatt.

**ARENDAL: Bil stjålet

07.15:** En sølvgrå Ford Focus har blitt stjålet fra en garasje på Pynten mellom klokken 22.00 og 01.00. **KRISTIANSAND: Innbrudd i container

07.35:** I Topdalsveien har det vært innbrudd i en container. En del elektromateriell stjålet. Randesund politistasjon vil foreta åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Dieseltyveri

10.30:** 100-150 liter diesel er stjålet fra en lastebil som stod parkert ved Vianor i Lillesandsveien. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

10.36:** En svart Keeway 50-kubikker er stjålet i løpet av dagen eller gårsdagen fra Kvadraturen.

**GJERSTAD: Gressbranner skapte trafikktrøbbel

11.12:** Les egen sak

**RISØR: Kvinne kjørte av veien

12.20:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Betongbil kjørte seg fast

13.58:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Butikktyv fikk bilen avskiltet — så kjørte hun videre

15.43:** Det kom melding fra Plantasjen på Lund om at de hadde problemer med to butikktyver. Den ene kvinnen stakk av, mens den andre (58) blir anmeldt av politiet. I tillegg ble bilen hennes avskiltet fordi den ikke hadde EU-kontrollen i orden. Men like etterpå ble kvinnen tatt for å ha kjørt samme bil hjemover, til tross for at den hadde blitt avskiltet.

**RISØR/LINDESNES/GRIMSTAD: 50 tatt i fartskontroller

17.55:** Les mer i egen sak.