**ARENDAL: Stjal båt

23.19:** Fikk politiet melding om en mann som holdt på å bryte seg inn i en bil i Kystveien. Etter å ha forsøkt å bryte seg inn i bilen gikk mannen i stedet ned til båthavnen hvor han stjal en båt. Vedkommende klarte å få start på båten, og kjørte ut på sjøen. Da mannen la til land ved Krøgenes sto politiet klare til å plukke han opp. 33-åringen ble kjørt til arresten, og anmeldes for forholdet.

**GRIMSTAD: Høy musikk

23.19:** Fikk politiet melding om støy i form av høy musikk og festbråk fra en privat adresse i Storgaten i Grimstad. En politipatrulje ble sendt til stedet, og kort tid etterpå var natteroen gjenopprettet.

**VENNESLA: Narkotika

00.10:** Fikk politiet melding om en privatfest som hadde tatt litt av. Det var antydning til krangel og slagsmål på stedet. En politipatrulje rykket ut, og en 20 år gammel mann ble pågrepet. Han var i besittelse av mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Vinglete bil

00.28:** Fikk politiet melding om en bil som kjørte vinglete på Saltrød. En politipatrulje fant bilen og fikk stoppet den. Bilfører ble kontrollert, og alt viste seg å være i orden.

**GRIMSTAD: Urinering på offentlig sted

00.34:** Ble en mann anmeldt for å ha urinert på offentlig sted.

**FARSUND: Bråkete russ

00.43:** Fikk politiet klage på høyt lydnivå fra noen russ i Torvgaten. En politipatrulje ble sendt til stedet for å forebygge.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.00:** Mottok politiet klage på støy i form av høy musikk og festbråk fra en privat adresse i sentrum av Kristiansand. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Kort tid etter var natteroen gjenopprettet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

01.02:** Fikk politiet melding fra et utested som hadde problemer med en vanskelig beruset gjest som ikke ville forlate stedet. En politipatrulje ble dirigert til stedet. En mann på 19 år ble bortvist fra stedet og sentrum for resten av natten.

**KRISTIANSAND: Drukkenskapsarresten

01.02:** Fikk politiet melding fra et utested om en vanskelig beruset gjest som var blitt nektet skjenking. Vedkommende nektet å forlate stedet. Mannen ble satt i drukkenskapsarresten etter at han nektet å oppgi personalia til politiet. Han anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Beruset gjest

01.19:** Fikk politiet melding fra et utested om en vanskelig og beruset gjest. En politipatrulje ble dirigert til stedet, men da de kom fram var vedkommende borte vekk.

**ARENDAL: Umotivert vold

01.21:** Kom en politipatrulje over en mann på 26 år som opplyste at han var blitt utsatt for umotivert vold. Gjerningsmannen hadde forduftet fra stedet. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.26:** Fikk politiet melding om klammeri og antydning til bråk ved Gartnerløkka. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom fram var personene borte vekk.

**MANDAL: Kranglete mann

01.28:** Bortviste en politipatrulje en beruset og kranglete mann på 18 år fra sentrum for resten av natten. 18-åringen var til sjenanse for andre tilstedeværende.

**ARENDAL: Russ bortvist

01.28:** Bortviste en politipatrulje en beruset og kranglete russ fra et utested for resten av natten. Russen var til sjenanse for andre tilstedeværende.

**LILLESAND: Høy musikk

01.40:** Mottok politiet klage på støy i form av høy musikk og festbråk fra en privatadresse i sentrum av Lillesand. En politipatrulje ble sendt til stedet og etter kort tid var natteroen gjenopprettet.

**VENNESLA: Slagsmål

01.47:** Fikk politiet melding om klammeri/slagsmål mellom to personer. En politipatrulje rykket ut til stedet. Det viste seg at to menn, på henholdsvis 41— og 27 år, hadde vært i klammeri med hverandre. Politiet avventer anmeldelse fra partene.

**FEVIK: Kjørt hjem av politiet

02.00:** Fikk politiet melding om en beruset person i Sømsveien. Vedkommende hadde problemer med å ta vare på seg selv. Politiet tok hånd om vedkommende og fikk kjørt han hjem til riktig adresse.

**KRISTIANSAND: Bortvist

02.02:** Fikk politiet melding fra et utested om at en person var blitt nektet adgang til stedet, men vedkommende nektet å flytte på seg. En politipatrulje ble sendt til stedet. Personen, en mann på 25 år, ble bortvist fra stedet av politiet.

**KRISTIANSAND: Nektet å høre på politiet

02.17:** Ble en beruset mann på 21 år innbrakt av politiet etter at han nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate 7-Eleven. 21-åringen var til sjenanse for andre tilstedeværende. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Klammeri

02.22:** Ble en beruset mann og kvinne innbrakt av politiet etter at de hadde vært i klammeri med noen dørvakter i Tollbodgata. Mannen og kvinnen anmeldes for ordensforstyrrelse på offentlig sted, samt for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

**FARSUND: Høy musikk

02.23:** Fikk politiet melding om støy i form av høy musikk og festbråk fra en privatadresse i sentrum av Farsund. Da politiet kom til stedet var det stille og rolig der.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse i beruset tilstand

02.35:** Innbrakte en politipatrulje en beruset mann i 20 årene. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale for drosje

02.39:** Fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som hadde problemer med tre passasjerer som nektet å gjøre opp for seg. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da politiet kom fram hadde personene stukket fra stedet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

02.45:** Fikk politiet melding om støy i form av høy musikk og festbråk fra en privat adresse i Kristiansand sentrum. Da politiet kom fram var alt stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.55:** Fikk politiet melding om tilløp til slagsmål/klammeri mellom to personer i sentrum av Kristiansand. Da politiet kom til stedet var det ingen som sloss der. To beruset 19-åringer ble bortvist fra stedet med pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natten.

**KRISTIANSAND: Hvitt pulver i pose

03.04:** Fikk politiet melding fra en vekter som opplyste å ha funnet en lynlåspose med noe hvitt pulver i på gaten. En politipatrulje tok hånd om posen som formentlig inneholdt amfetamin.

**ARENDAL: Beruset mann i veibanen

03.36:** Fikk politiet melding om en beruset mann som gikk midt i veibanen i retning Harebakken. En politipatrulje kikket etter vedkommende, men kunne ikke finne noen.

**MANDAL: Verbale trusler mot politiet

03.40:** Ble en beruset mann på 19 år pågrepet av politiet etter at han kom med verbale trusler mot tjenestemennene. Han nektet også å oppgi personalia. 19-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**VENNESLA: Slagmål

03.52:** Fikk politiet melding om slagsmål i sentrum av Vennesla. Flere personer skulle være involvert, og flere politipatruljer ble dirigert til stedet. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd, men politiet tok hånd om en 21 år gammel mann som har vært involvert i slagsmålet. Politiet i Vennesla vil etterforske saken videre. Politiet avventer anmeldelser fra de involverte.

**FLEKKEFJORD: Kjørte sakte

03.52:** Fikk politiet melding om biler med ungdom som i løpet av natten har kjørt veldig sakte rundt i Flekkefjord sentrum. De skal ha spilt meget høy musikk mens de kjørte rundt.

**FARSUND: Klammeri

04.02:** Kom en politipatrulje i Farsund over to mannspersoner som var involvert i klammeri med hverandre. Begge ble pålagt å holde seg borte fra sentrum resten av natten.

**LILLESAND: Høy musikk

04.11:** Mottok politiet klage på høy støy i form av meget høy musikk fra en privatadresse i sentrum av Lillesand. En politipatrulje fikk gjenopprettet natteroen.

**ARENDAL: Banket på vindusruter

04.25:** Fikk politiet melding om en person som banket på vindusruter på en privatadresse i Kolbjørnsvik. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom fram var vedkommende borte vekk.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

10.11:** Meldingom grovt tyveri fra bedriften Cargo Tech på Andøyveien i Kristiansand, det var stjålet en PC samt en VHF-radio. Forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: To bilskilt stjålet

10.56:** En melder fortalte til politiet at det i løpet av natten hadde blitt stjålet to registreringsnumre frahans bil parkert i Agder Allé, merket PP44882. Klokka 15.44 pågrep politiet to personer på riksvei 9 i Vennesla, som kjørte vinglete, og med de to stjålne skiltene påsatt sin bil. De pågrepne var en mann på 26 år og en kvinne på 21 år, begge fradistriktet. De ble kjørt i arresten ved Kristiansand politiestasjon. Kvinnen var ibesittelse av litt amfetamin. Det ble opprettet saker på forholdene.

**GRIMSTAD: Skadeverk på bobil

11.33:** PåBergemoveien i Grimstad hadde noen i løpet av natten utøvd skadeverk på meldersbobil. Det var skader på batteridelen hvor syre hadde rent ut. Forholdet ble anmeldt ved Grimstad politistasjon.

**HÆGEBOSTAD: Innbrudd på Bunnpris

12.02:** Meldingfra Bunnpris i Eiken om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd på stedet ogblitt stjålet tobakk og øl. Patruljen i Lister kjørte til stedet for å få oversikt.

**SØGNE: Bilist kjørte av veien

16.22:** Melding om at en personbil hadde kjørt av veien på Hølleveien. Føreren hadde muligens fått et illebefinnende. Ambulanse og politi dro til stedet.

Bilføreren var en kvinne på 47 år fra Søgne, og ble kjørt til legevakta i Kristiansand for en sjekk.Førerkortet hennes ble beslaglagt – hun kunne ha fått et illebefinnende. Det ble opprettet en sak på forholdet.

**SONGDALEN: Mann kjørte i rus

17.33:** Politiet pågrep en 27 år gammel mann, etter meldingom vinglete kjøring på Kuliaveien i Nodeland. Ved kontroll viste det seg at mannen var påvirket. Bilenvar påsatt falske kjennemerker.

Mannenble kjørt til legevakta i Kristiansand for en utvidet blodprøve, og blederetter kjørt i arresten på Kristiansand politistasjon.

**ÅMLI: Anmeldt for råkjøring

17.44:** En UP-patrulje stanset føreren av en personbil på fylkesvei 41 ved Sandå.Bilen ble målt til en gjennomsnittsfart av 119,9 kilometer i timen i 80 km/t-sone. Førerkortet blebeslaglagt på stedet. Forholdet blir anmeldt. Føreren var en mann på 35 år fra Rogaland.

**FROLAND: Båt funnet

18.59:** Detinnkom melding om drivende gul jolle med påhengsmotor i Nidelva. Politipatruljefant båten, en Lamo plastjolle påsatt 15 hk Honda. Båten harregistreringsnummer IAR 560. Den er ikke registrert i båtregisteret. Det var ingenting som tydet på en ulykke. Det var høy vannføring i Nidelva, og det ble antatt atbåten hadde drevet av fra land. Rettmessigeier kan kontakte Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Væpnet politiaksjon på Hamresanden

21.29:** Se egen sak.