MANDAL: Jente (15) skal ha blitt overfalt

00.10: Politiet får inn melding om at en ung jente (15) skal ha blitt dyttet av sykkelen og sparket i magen av fremmed mann, som skal ha løpt fra stedet like etterpå. Hendelsen skal ha skjedd i Livegen ved barnehagen. Jenta skal ha kommet fra hendelsen uskadet, og syklet derfor hjem etterpå, men er opprørt over det som har hendt. En politipatrulje blir dirigert til stedet og har vært i kontakt med jenta og hennes verger. Det er ingen mistenkte i saken så langt, men Mandal politistasjon etterforsker saken videre.

KRISTIANSAND: Beruset mann

00.31: Politiet får melding om en beruset mann i 20-årene på Presteheia. Mannen kjøres til legevakten.

SØGNE: Fyllebråk i Høllen Vest

00.40: En politipatrulje blir dirigert til Høllen Vest industriområde etter melding om at en gjeng ungdommer er ved området, flere av dem beruset og tilsynelatende kranglete. Politiet drar ut i forebyggende hensikt.

KRISTIANSAND: Bråk ved Havana

00.46: Politiet får melding om bråk ved Havana Restaurant i Vestre strandgate, to personer i 20-årene har vært i klammeri med hverandre. Begge personene måtte veien om legevakten for sjekk. Foreløpig uvisst hva som har hendt. Politiet avventer anmeldelse fra de involverte parter.

KRISTIANSAND: Bilfører uten førerkort

00.48: En politipatrulje stopper en bil i Ægirsvei med falske kjennetegn. Føreren, en mann på 24 år, anmeldes for forholdet samt for å ha kjørt bil uten førerkort.

ARENDAL: Kranglete beruset mann

01.00: En beruset mannsperson blir bortvist fra Fisherman pub på Langbryggen etter at politiet fikk inn melding om at mannen oppførte seg kranglete.

KRISTIANSAND: Høy musikk fra privat bolig

01.12: En politipatrulje drar ut til en privat adresse i Setesdalsveien etter klager på høy musikk fra naboer. Gjenoppretter natteroen.

KRISTIANSAND: Bråk mellom to menn

01.15: En politipatrulje blir dirigert til området utenfor domkirka etter melding om klammeri mellom to menn. Personene blir bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Stjal helflaske med gin

01.16: Politiet blir kontaktet av vaktene ved Harveys Sportsbar i Tollbodgata etter at en gjest stjal en helflaske gin fra baren. Vedkommende ble fersket av de ansatte, og flasken ble tilbakelevert. En mann på 21 år blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Slåsskamp mellom pubgjester

01.18: En vakt fra utestedet PIR 6 kontakter politiet og forteller at en gjest skal ha skallet ned en annen gjest. En politipatrulje blir dirigert til stedet. Den fornærmede blør litt neseblod, men trenger ikke besøk til legevakt. Noe uklart hva som har skjedd. Voldsutøveren var forsvunnet fra stedet. Mulig anmeldelse i etterkant.

MANDAL: Kjørte moped uten førerkort

01.25: Politiet stanser en mopedfører i Mandal sentrum som kjører uten førerkort. Mannen (33) anmeldes for forholdet.

FARSUND: Kranglete pubgjest

01.27: En politipatrulje dirigeres til Jochums spisepub etter melding om kranglete gjest. Politiet melder at vedkommende, en mann på 35 år, er bortvist fra stedet før de ankommer puben.

ARENDAL: Ung kvinne kjørt til legevakt

01.37: En politpatrulje kommer over en ung kvinne på 20 år som har ramlet og slått seg innerst i Pollen. Kvinnen kjøres til legevakten.

ARENDAL: Kranglet med dørvakter

01.37: En politipatrulje kjører forbi Fisherman pub og oppdager at en person krangler med dørvaktene. Mannen (21) bortvises fra stedet og sentrum.

KRISTIANSAND: Fyllebråk i Tollbodgata

02.01: Tre menn står og krangler ute i gaten. En politipatrulje kommer over krangelen når de kjører forbi. Bråket skal ha flyttet seg fra inne i baren, til ut i gaten, og skal ha oppstått etter at den ene personen hadde sølt øl på den andre. Den tredje parten forsøkte å roe gemyttene. Personene ble bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Anmeldt for ordensforstyrrelse

02.20: En politipatrulje kommer over en kranglete mannsperson på 35 år som blir innbragt til sentralarresten i Kristiansand. Anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

ARENDAL: Anmeldt for ordensforstyrrelse

02.21: Politiet innbringer en kranglete, beruset ung mann på 19 år på Langbryggen. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted, samt for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet.

KRISTIANSAND: Anmeldes for uprovosert vold

02.52: En mann på 28 år mistenkes for å ha uprovosert slått til en annen mann på 22 år i pølsekøen på 7 Eleven i Markens gate/ Tollbodgata. Politiet innbringer mannen og skrives anmeldelse på forholdet.

KRISTIANSAND: Beruset mann i veien

02.57: Politiet får melding om at en beruset mann står midt i veibanen i Dronningensgate og hindrer trafikken i begge retninger. En politipatrulje dirigeres til stedet og innbringer mannen på 25 år. Han blir anmeldt for forholdet samt for å ha nektet for å oppgi personalia til politiet.

FLEKKEFJORD: Høy musikk fra privat bolig

03.10: En politipatrulje blir dirigert til en privat adresse i sentrum etter melding fra naboer om høy musikk. Natteroen blir gjenopprettet da politipatruljen ankommer stedet.

KRISTIANSAND: Klage på festbråk

03.25: Melding om høylydt festbråk fra privat adresse i Voiebyen. Natteroen gjenopprettes da en politpatrulje ankommer stedet.

TVEDESTRAND: Melding om mulig fyllekjøring

03.46: Politet får melding om mulig fyllekjøring i Fianesvingen. Politipatruljer orientert, men har så langt ikke funnet/kontrollert bilfører.

MANDAL: Stoppet etter mistanke om fyllekjøring

04.00: En politpatrulje stopper og kontrollerer en bilfører og passasjer i Grøngjelet. Bilføreren, en mann på 38 år, mistenkes for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Sikrer seg nødvendig blodprøve, samt beslaglegger førerkort. Bileieren, en mann på 35 år som var passasjer i bilen, blir anmeldt for å ha overlatt bilen til person som ikke fyller vilkårene for å kjøre motorvogn. Beslaglegger førerkort.

GRIMSTAD: Beruset mann sov ved Shellbrygga

06.05: Politiet får melding om beruset mann som ligger og sover ved Shellbrygga. En politipatrulje kjører mannen i 20-årene hjem.

ARENDAL: Grovt tyveri fra bolig

06.47: Politiet får melding om et grovt tyveri fra bolig på Gunhildsborg, hendelsen skal ha skjedd mens folk lå og sov. Gjerningspersonene ble oppdaget og skremt i det de var i ferd med å forlate stedet. Stjal sølvtøy og andre verdisaker. Dette la de igjen da de stakk fra huset.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bolig

09.11: Det er meldt fra om et grovt tyveri fra en bolig i Gimleveien. Tyven skal ha kommet seg inn via et vindu. Det er uvisst hva som er stjålet. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

FLEKKEFJORD: Rykket ut på falsk brannalarm

12.25: Brannvesenet rykker ut til en melding om brann i Elite Foto i Kirkegata. Viste seg å være en såkalt "tåkealarm" som hadde blitt utløst ved en teknisk feil. Ingen brann.

VEGÅRSHEI: Bil på taket — fører fløyet til sykehus i luftambulanse

**VENNESLA: Krasjet dumper i gravemaskin

13.34:** Noen har brutt seg inn i en brakke på Saga Terrasse. Nøkler til en dumper er stjålet. Den er kjørt inn i en gravemaskin.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

13.48:** En 51 år gammel mannlig sjåfør ble stoppet i Mestadveien. Han hadde ikke førerkort og blir anmeldt.

FARSUND: Krattbrann i Kviljord

**KRISTIANSAND: Innbrudd

15.53:** Noen har brutt seg inn i en enebolig. Politiet drar til stedet for å undersøke.

FARSUND: Krattbrann på Åpta

**KRISTIANSAND: Ferjepassasjer virket ikke edru

16.29:** Politiet stoppet en 38 år gammel mann som kjørte i land fra ferja på Hampa. Mannen virket ikke edru. Han ble tatt med for å avlegge blodprøve.

FARSUND: Krattbrann på Rudjord

**KRISTIANSAND: Innbrudd i industrilokaler

16.46:** Noen har brutt seg inn i industrilokaler i Rigedalen. Politiet drar ut for å gjøre åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Innbrudd

16.59:** Noen har tatt seg inn i en enebolig. Politiet drar til stedet for åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Kjørte i snøfonn

17.08:** En sjåfør bommet på brensen og speeden og havnet i en snøfonn på parkeringsplassen ved UiA. Ingen ble skadet.

ARENDAL: Turgåere fant lik på Tromøya

**TVEDESTRAND: Pipebrann

20.19:** Det brenner i Tvedestrand.

**MANDAL: Vanskelig pasient

21.47:** Legevakta ber om bistand til vanskelig pasient, politiet drar til stedet.

**ARENDAL: Vanskelig kunde

21.58:** Det kom melding om en vanskelig gjest på McDonald's. Politiet drar til stedet.