GRIMSTAD: To voksne menn ble rett før klokka 03 natt til søndagslått ned i Juskestredet i Grimstad. Mens politiet jaktet på ukjentegjerningsmenn ble de to fornærmede fraktet til Sørlandet sykehus Arendal medskader.

— Det er to menn som har fått en del juling iJuskestredet og de har en del ansiktsskader. Hva som har skjedd og hvem som hargjort hva, vet vi foreløpig ikke. Dette, samt grunnlaget for eventuelleanmeldelser i saken, er noe av hva vi må finne ut av senere, sier vaktsjef NilsErik Usterud ved Grimstad politistasjon på stedet.

Flere politienheter, som var i området, ble sammen medambulanse dirigert til stedet da voldsmeldingen kom.

— Ambulansen tar med seg den ene mannen til sykehuset foren undersøkelse, ettersom vedkommende lå på bakken da vi og helsepersonelletkom til stedet. Så det kan jo være at han har skadd seg i et fall og fåttskader vi ikke ser nå, legger politibetjent Jostein Langballe til.

Den andre personen ble fraktet i en privatbil tillegevakten i Arendal for undersøkelse. Begge to bar tydelig preg av å ha fåtten del juling og var svært forslåtte da de reiste fra Grimstadsentrum i 3.30-tiden.

— Bortsett fra dette oppdraget har det egentlig værtstille og rolig i byen natt til søndag, sier politibetjent MartinSakari Aittovaara før nødetatene reiser fra stedet.