braa.jpg Foto: Torstein Øen
uh.jpg Foto: Torstein Øen
20130625_133334.jpeg Foto: Leserbilde

KRISTIANSAND: Klokken 13.24 gikk alarmen om brann i dagligvareforretningen Alfaris Import Export i Dronningens gate 85. I går ettermiddag brant det i samme butikk.

— En person er pågrepet mistenkt for forholdet, opplyser operasjonsleder Ingrid T. Mæhre i Agder politidistrikt klokken 14.56. Kristiansandsregionen brann og redning rykket ut med alt tilgjengelig mannskap fra både Kristiansand og Søgne til stedet. Flere ambulanser og politi ble også sendt til stedet.

Innsatsleder Stig Vang i politiet. Foto: Torstein Øen

— Det er en lekebamse som har tatt fyr. Brannen er antakeligvis påsatt. Vi tror at det er en sammenheng med gårsdagens hendelse, men det er uklart om samme person har satt fyr, sier innsatsleder Stig Vang ved Kristiansand politistasjon, til Fædrelandsvennen.

Dronningens sperret

Ifølge Mæhre har brannvesenet kontroll på brannen. Dronningens gate ble sperret på begge steder og trafikken sendt via andre gater i Kvadraturen.

- Det var røyk i butikken da vi kom fram, bekrefter brannmester Tor Eriksen i Kristiansandsregionen brann og redning, til Fædrelandsvennen.

Eriksen bekrefter til Fædrelandsvennen at det brant i butikken da de kom fram. Vann fra høytrykksslangen ble brukt for å slukke bamsen.

20130625_132953.jpeg Foto: Leserbilde

Kriminaltekniker tilkaltDa brannvesenet røykdykkere kom fram og tok seg inn i bygningen, sto røyken ut fra bygningen. Det var samme betjening som i går som var på jobb under dagens brann.

Røykdykkerne har gått gjennom bygningen i jakt etter personer som kan befinne seg i bygningen. Kriminaltekniker er kalt ut for å sikre spor på stedet.