**LYNGDAL: Vanskelig gjest

00.06:** Politiet kjørte en vanskelig gjest hjem fra Paulsens Hotell.

**ARENDAL: Skadeverk

00.23:** En person som gjorde skadeverk på en bil som stod parkert på Langbrygga ble observert av politiet. Saken anmeldes.

**VENNESLA: Mann ut i veien

00.27:** En mann som kom løpende rett ut i veien som løs speilen på en bil. Politiet og ambulanse rykket ut, men ingen kom til skade. Partene ordnet opp på stedet.

**KRISTIANSAND: Sparket i ryggen

00.53:** En mann (21) skal ha sparket en kvinne i ryggen slik at hun falt om og brakk en tann. Mannen skal videre ha slått til en vakt. Han ble kjørt til arresten og anmeldes.

**KRISTIANSAND: Husbråk

03.00:** Politiet hentet to personer ved et hus på Høietun og kjørte dem hjem etter husbråk.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.04:** En mann (20) ble innbrakt til politistasjonen anmeldt for å ha vært i slåsskamp og lagt bråk inne på utestedet Spot i Dronningens gate.

**ARENDAL: Klammeri

03.13:** To jenter politiet kom over på Langbrygga skal ha vært i klammeri. De ble begge bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: Slåssing

03.30:** — En person som har vært i slåsskamp har kommet lettere til skade, opplyser Jon Kvitne, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Politiet ba om ambulanse til Storgaten, hvor hendelsen skjedde. Den andre parten involvert i hendelsen hadde forsvunnet da politiet kom fram.

**KRISTIANSAND: Tisset på politibil

03.33:** En mann (18) ble innbrakt til politiarresten etter å ha urinert oppetter en parkert politibil i krysset Markens gate, Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Truet med våpen

03.35:** - Drosjesjåfør melder at han har kjørt passasjer til Tveit. Da denne skulle gjøre opp for seg, gikk han inn i huset for å hente penger. Kom ut med pistol og truet drosjen bort fra stedet, opplyser Jon Kvitne, operasjonsleder ved Agder politidistrikt. Væpnet politi rykket ut og pågrep en mann (23). Han ble kjørt politiarresten i Kristiansand. Det er tatt beslag i en gasspistol.

**FARSUND: Husbråk

04.14:** Politiet fikk flere klager etter husbruk og feststøy i Farsund. Politiet rykket ut og avsluttet festen.

**KRISTIANSAND: Slo ned person

04.21:** Politiet har pågrepet en mann (20) som uprovosert skal ha slått ned en person i Vestre Strandgate. Mannen ble kjørt i arresten.

**BYKLE: Innbrudd

04.30:** Det ble meldt om pågående innbrudd i en hytte på Hovden. En del inventar skal ha blitt ødelagt. Politiet rykket ut til stedet. Gjerningspersonen er kjent av politiet. Vedkommende forlot hytta før patruljen kom fram. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Bråk

06.10:** En beruset person lagde bråk på 7/Eleven i Markens gate. Mannen var ikke i stand til å gjøre rede for seg og ble kjørt til politiarresten.

**ARENDAL: Havnet på autovern

08.08:** En bil har kjørt delvis av veien og havnet på et autovern på Krøgenesveien. - Politiet mistenker bilfører, mann på 39 år, for å ha kjørt nevnte bil i alkoholpåvirket tilstand. Bilen inntauet. Nødvendig blodprøve sikret, opplyser Vidar Neset, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Saken anmeldes og 39-åringens førerkort beslaglegges.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.06:** En mann (50) tok seg inn på en byggeplass i Gimleveien hvor det bygges et nytt bygg. På stedet stjal mannen diverse verktøy. Politiet fikk melding om hendelsen og tok mannen på fersken. Han er kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.09:** I løpet av natta har det vært innbrudd i en parkert bil i Sørlandsparken. Sidevinduet er knust. Det er uklart om noe er stjålet. Forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Innbrudd

10.38:** Det har vært innbrudd hos Nabostua Kafé og Kaffebar på Øvrebø. Ei dør er brutt opp. Det er usikkert om noe er stjålet. En politipatrulje sikrer spor på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.38:** Det har vært innbrudd i ytterligere en bil som sto parkert i Sørlandsparken. Sidevinduet er knust og stereoanlegget er stjålet. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

12.34:** Tollvesenet stanset en 36 år gammel mann som var i besittelse av mindre mengder hasjish. Personen er pågrepet av politiet og kjørt til arresten i Kristiansand.

**TVEDESTRAND: Trafikkuhell

13.23:** En danskregistrert personbil med fem personer kjørte inn i autovernet på E18 ved Amtmannssvingen. Ingen ble skadet i uhellet. Det var glatt veibane der uhellet skjedde.

**ARENDAL: Hunder jaget elg

13.35:** Politiet fikk melding om elg som ble jaget av tre hunder på Tromøya. Viltnemda er orientert. Politiet vet hvem som eier hundene og vil følge opp forholdet.

**GRIMSTAD: Biltyveri

14.08:** En blå/turkis Volgswagen Caravelle er meldt stjålet fra parkeringsplassen ved Fevik skole. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Mistet førerkortet

15.25:** Politiet fikk flere meldinger om en bil som vinglet voldsomt på E18 ved avkjøringen til Fevik. Bilen kjørte inn i autovernet flere ganger, og UP stoppet bilen ved Stoa. En 42 år gammel kvinne fra Kristiansand ble pågrepet for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt.

**LYNGDAL: Gutt skadet i softgunlek

18.38:** En 12 år gammel gutt ble skadet da han og to andre gutter i alderen 12-15 år lekte med softgun. 12-åringen ble brakt til øyelege ved Sørlandet sykehus Arendal. Foreldrene er orientert om forholdet.

**KRISTIANSAND: Kvinne slo mann etter musikkbråk

19.20:**

**ARENDAL: Arrestert for narkotikabesittelse

19.20:** To menn ble arrestert i Arendal sentrum. De to 21-åringene er mistenkt for å være i besittelse av narkotika. Begge vil bli anmeldt.

**GJERSTAD: UP tok 38 fartssyndere

19.33:**

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

20.17** : Det ble meldt om et grovt tyveri fra Kongens gate. Et vindu ble knust og en laptop ble stjålet. En politipatrulje har foretatt åstedsundersøkelse.

**FLEKKEFJORD: Flere tatt for fartsovertredelser

15.35-20.20:** UP har hatt fartskontroll ved Lundevannet på Sira. 45 personer ble ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelser. En person er anmeldt for fartsovertredelse, men ville ikke vedta forenklet forelegg. To personer er anmeldt for fartsovertredelser og har fått beslaglagt førerkortet. Høyeste hastighet ble målt til 84 kilometer i timen i en 60-sone.