SONGDALEN: Kjørte av veien

13.29: Flere syklister kjørte i pulje langs riksvei 461 mot Finsland da en av dem kjørte av veien. Syklisten hadde ryggsmerter, og ble hentet av ambulansen.

GJERSTAD: Østlending mistet førerkortet

15.15: UP gjennomsnittmålte en bilist til 120 kilometer i timen på en strekning på 1000 meter. Som resultat av dette mistet 33-åringen fra Nesoddtangen førerkortet.

KRISTIANSAND: Kjørte i land med promille

16.08: Tollvesenet stoppet en polsk varebil på fergeterminalen. Fører var tydelig nervøs. Han ble sendt videre til politiet og promilletesting.

KRISTIANSAND: Innbrudd i hus

16.11: Uvedkommende har tatt seg inn i en bolig i Tollbodgata ved å bryte opp et vindu. Politiet vet ennå ikke om hva som er stjålet, men det skal være rotet mye.

KRISTIANSAND / VENNESLA: Trefigur-salg

17.04: Det kommer meldinger om østeuropeere som selger trefigurer på Korsviktoppen i Randesund og Røyknes i Vennesla. Trolig er det flere slike selgere i sving, sier operasjonsleder Osaland, som først og fremst ønsker å gjøre folk oppmerksomme på fenomenet: — det er egentlig ikke forbudt.

**BYGLAND: Fartskontroll

14-17:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Fartskontroll

18-22:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd i lavvo

18.04:** Barne- og ungdomsskolen på Hisøy i Arendal melder om innbrudd i en tre-lavvo ved Skibberhei. En dør er brutt opp og gjerningspersonene har griset det til. Et brannslukningsapparat er tømt og flasker er knust. Politiet har sikret spormateriale fra stedet og avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

18.18:** Mann (20) fra Kristiansand ble stoppet av Tollvesenet på Hampa etter å ha kommet inn med ferja. Mannen ble tatt med 47 gram hasj og havnet i politiets varetekt.

**GJERSTAD: Førerkortbeslag

18.19:** Les mer i egen sak.

**RISØR: Førerkortbeslag

18.25:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

18.50:** En kvinne i Grostølveien på Justvik oppdaget en beruset mann som satte seg inn i en bil. Hun tok bilnummeret og politiet tok opp jakten. På mannens bostedsadresse fant de ham og bilen. Mannen, som er i slutten av 50-årene, ble tatt med til legevakta for å avlegge blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt.

**GRIMSTAD: Førerkortbeslag

19.56:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

20.44:** En kvinne som gikk i Markens gate gikk forbi tre utenlandske gutter. Den ene skal plutselig ha dunket til henne i hodet. Kvinnen oppfattet guttene som rusede og truende. Et vitne har også meldt seg. Politiet kikket i kveld etter mennene.

**KRISTIANSAND: Viftet med luftpistol

20.47:** En mann (29) fra Vågsbygd ble pågrepet etter å ha veivet rundt med luftpistol ved fotballbanen på Fiskå. Politiet beslagla våpenet og anmeldte 29-åringen for overtredelse av våpenloven. Han ble deretter sluppet.

LES OGSÅ NATTAS POLITILOGG