**ARENDAL: Kjørte i hekk

23.48** En mannlig fører på 19 år mistet kontroll over bilen og kjørte inn i en hekk i Bregneveien. Det resulterte i skader på både hekk og bil. Føreren ble anmeldt for forholdet.

**KVINESDAL: Trakasserte bilist

00.11** En kvinne melder fra om å ha blitt trakassert av ungdommer i Slimestadveien. Ungdommene begikk skadeverk på bilen hennes mens kvinnen var tilstede. Frontruten var sprukket og det ble meldt om lakkskader på bil. Kvinnen selv klarte å ta tak i en av dem, en mistenkt mann på 20 år fra Flekkefjord. Hun gir fornærmede sjanse til å gjøre opp for seg etter hun har taksert skadene på bilen. Hvis ikke det blir gjort, anmelder hun forholdet.

**LILLESAND: Bråk ved havnetomta

02.04** Patruljen kom over to kranglete menn ved havnetomta. Den ene parten, en mann på 20 år fra Birkeland, ble tatt med til fyllearresten i Kristiansand. Han vil bli anmeldt for ordensfortyrrelse.

**FROLAND: Litauer med kutt i hodet etter bråk

02.37** Politiet får en diffus melding om et slagsmål ved Frolands verk. Det blir sendt en ambulanse til stedet ettersom det blir sagt at en person er skadet. Når patruljen kommer frem blir det klart at en utenlandsk borger fra Litauen har fått kutt i hodet etter bråk utenfor en bolig, hvor fem personer var til stede. Politiet hentet personalia og informasjon så langt de klarte med språkbarrierer. Det foreligger en mistenkt. Fornærmede blir sent til legen, og en mistenkt utenlandsk borger fra Litauen (29) blir tatt inn av politiet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å bryte seg inn i Coop Prix

02.59** Politiet fikk melding om at det foregikk innbrudd ved COOP Prix på Tinnheia. En gutt på 16 år, som er en gjenganger hos politiet, forsøkte å knuse døra med en stein. Ruta ble ødelagt, men gutten fikk ikke gjennomført innbruddet. Det ble funnet narkotika på personen da han ble pågrepet. Han er anmeldt for forholdene.

ARENDAL: Tyveri i telt på Hove En person på 17 år fra Kristiansand har blitt innbrakt av politiet etter å ha stjålet fra telt på Hovefestivalen. Politiet har foreløpig ikke flere detaljer i saken.

**TVEDESTRAND: Innbrudd på legekontor

12.37** På Tjenna legekontor ble det rapportert om et innbrudd. Et vindu er knust og det er stjålet småpenger i kontanter. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av siste døgnet.

**BIRKENES: Innbrudd på skiskytterhuset

13.18** Det har blitt stjålet en eller flere bærbare pcer fra Skiskytterhuset på Birkeland. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

**MANDAL Beruset vist bort

14.55** Politiet i Mandal måtte viste bort en beruset mann fra Prix.

**GRIMSTAD: Bil gikk rundt på stedet

17.34** På Tjore utenfor Grimstad gikk en Mercedes rundt på stedet. Vitner meldte om at fører så tilsynelatene uskadet ut,. Det skal dermed ikke være noen personskader som følge av tumulten. Fører ble fraktet vekk fra stedet med en annen bil. Politiet har midtenkte i saken, men har foreløpig ikke fått tak i vedkommende. Den samme bilen ble medlt stjålet like etter hendelsen, klokken 18.08. KRISTIANSAND: Innbrudd på hotell

18.15 Et hotell i Kristiansand sentrum meldte fra om at en mann har gjort innbrudd flere steder i hotellet. Vaktene forsøkte å holde på personen, som truet vaktene og løp i retning domkirka. Mannen skal ha hatt grønn regnjakke. Anmeldelse kommer.

**FROLAND: Mann slo kvinne

20.30** Politiet fikk inn melding om legemsfornærmelse i Froland. Mistenkte er en mann på 30 år fra Arendal, og fornærmede en kvinne på 18 år fra Froland. Poltiet avventer anmeldelse fra fornærmede.

GRISMTAD: Brann i båt styrt av mulig beruset person

22.20 Politiet fikk inn melding om at det stod flammer ut av en båt like ved kaien i Grimstad sentrum. Brannen ble slukket kjapt og uten personskader, og poltiiet hentet båten inn til land. Båten er en sjekte av merket Nidelv, og politiet fikk mistanke om at det kunne være alkohol innblandet på bakgrunna v svært ulike forklaringer fra personene i båten på hva som hadde skjedd. Båtføreren er en mann på 35 år fra Arendal og er tatt inn misstenkt for kjøring i påvirket tilstand. En kvinne på 45 år fra Arendal som også var med i båten får også status som mistenkt, da eierforholdet til båten er noe uklart. Mannen forklarte ovenfor politiet at han fant båten drivende ved en holme tidligere på lørdagskvelden. Politiet vil etterforske saken videre.