**GRIMSTAD: Innbrudd i RC-butikk

07.56:** Politiet får inn melding om et innbrudd på Elefun ved Bergemoen senter i Grimstad. Butikken selger fjernstyrte produkter. Døren skal være brutt opp, men det er fremdeles uklart hva som har blitt stjålet.

EVJE OG HORNES: Tilhenger stjålet

09.16 En tilhenger av merket Gaupen ble stjålet fra Felleskjøpet på Evje i løpet av natten.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.38 Det var innbrudd i en bil som stod utenfor en bedrift i Sørlandsparken. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natten.

KRISTIANSAND: Hvitt pulver på byggeplass

10.00 På en byggeplass på Dvergsnes ble det funnet tre pakker med hvitt pulver. Politiet antar at posene er narkotika.

**VEGÅRSHEI: Full mann hentet

13.02** En full mann ble funnet liggende strak ut i sentrum av Vegårshei. Mannen ble hentet og innbrakt av politiet.

KRISTIANSAND: 22-åring tatt med hasj

14.53 Politipatruljen traff på en mann på 22 år i besittelse av mindre mengder hasj i sentrum av Kristiansand. Mannen ble anmeldt for forholdet.

LYNGDAL: Brann i driftsbygg

Les saken her.

**ARENDAL: Stjålet verdifull motorsykkel

16.39:** Politiet fikk melding om et innbrudd i et billakkeringsverksted i Arendal. Innbruddet har funnet sted en gang mellom forrige fredag og i dag. Tyven(e) har stjålet en verdifull motorsykkel som det ikke finnes av mange i Europa. Motorsykkelen er en racingsykkel med en motor over 1300 i kubikk. Tyven(e) har også stjålet to store trommer som var innpakket i emballasjen sin.

SØGNE: Stjal gullring

Les saken her.

LYNGDAL: Trafikkuhell

Les saken her.

**GRIMSTAD: Innbrudd

17.50:** Politiet fikk melding om to personer som hadde tatt seg inn i et hus på en adresse i Nygaten. Det er uklart om personene fikk med seg noe, ettersom eierne ikke var hjemme. Personene var stukket fra stedet da politiet kom, men politiet har fått navnet på to aktuelle kandidater.

KRISTIANSAND: Funnet båt

19.02: En båt med navnet Fun3 ble funnet ved Kilden konserthus. Båten har en motor med 9,9 hestekrefter og registreringsnummer CBD896. Båten ligger fortøyd ved Fiskebrygga og politiet venter på henvendelse fra eier.

ARENDAL: Kjøring uten førerkort

19.39: En patrulje stanset en bil ved Ørnekroken. Føreren, en 44 år gammel mann fra Arendal, kjørte med en forfalsket kjøretillatelse. Mannen anmeldes for kjøring uten førerkort, samt dokumentforfalskning.

LYNGDAL: Brann i rundballepresse

Les saken her.

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

20.45: Politiet fikk melding om truende atferd i Kirkegaten. Tre personer fra motorsykkelklubben Outlaws ble tatt med inn til kontroll. Anmeldelse for ordensforstyrrelse vurderes.

KRISTIANSAND: Nødmelding

22.06: Politiet fikk en nødtelefon fra en leilighet i Setesdalsveien på Grim. En patrulje pågrep en 35 år gammel mann som er bosatt i Kristiansand. Mannen anmeldes for ruteknusing og legemsbeskadigelse på en 25 år gammel kvinne. Mistenkte og fornærmede er bekjente, og kvinnen ble tatt med til kontroll på legevakta.