**LINDESNES: Trafikkulykke

01.20:** Politiet kommer tilfeldigvis over en 20 år gammel kvinne som hadde veltet med mopeden sin ved Tredal i Lindesnes da de var på vei ut på et oppdrag. Kvinnen skal kun ha fått noen skrubbsår og ble tatt hånd om av forbipasserende. Det er ikke mistanke om promille.

**KRISTIANSAND: Ville ikke hjem

02.58:** En mann i 30-årene ble bortvist fra Kristiansand sentrum av politiet da han gikk rundt og skrek og lagde bråk etter en fuktig kveld på byen. Mannen forlot sentrum, men valgte å returnere en halvtime senere. Da ble mannen tatt hånd om av politiet og satt i arresten. — Han fikk sin sjanse, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Øystein Vellesen.

**SONGDALEN: Tatt med hasj

05.35:** På vei til jobb oppdager en politibetjent en kjenning av politiet som kjører en bil med diverse mangler i Songdalen. En patrulje drar til stedet og mannen blir tatt for å kjøre uten førerkort. Politiet finner i tillegg en liten mengde hasj i bilen. Den 30 år gamle mannen fra Kristiansand får også skiltene sine klippet etter som bilen har utallige mangler og bemerkninger.

**GRIMSTAD: Fant seilbåt

09.00:** Skjærgårdstjenesten kom over en seilbåt av typen Gataway Hobie Cat. Konkurranseseilbåten har trolig slitt seg, og politiet håper nå at eieren melder seg. Båten ble funnet ved Asperholmen utenfor Søskilen på Fevik.

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

09.26:** Politiet fikk inn melding om at en Yamaha lett motorsykkel er blitt stjålet fra torridalsveien i løpet av natten. Registreringsnummeret er PU3670. **RISØR: Ikke gyldig førerkort

09.30:** Utrykningspolitiet (UP) stopper en 43 år gammel mann som kjørte uten gyldig førerkort. Tvedestrandsmannen blir anmeldt for forholdet.

**LILLESAND: Tatt i 120km/t i 70-sone

10.03:** Under en fartskontroll ved Esso i Høvåg tar politiet en mann som kjørte i 120 km/t i 70-sonen. Mannen mistet lappen på stedet og må belage seg på å benytte føttene en stund fremover. I tillegg ble det delt ut 18 forenklede forelegg.