VENNESLA: Truet AMK med våpen

00.26: Se egen sak.

MANDAL: Utilbørlig oppførsel

0050: En mann i femtiårene urinerte offentlig og opprøfte seg vemmelig ovenfor både politiet og andre gjester ved Corner pub i Elvegata i Mandal. Mannen som opprinnelig er fra Konsmo blir anmeldt for forholdet.

MANDAL: Båt på tomgang

01.11: Politiet fikk melding om en båt som gikk på tomgang ved gjestehavna i Mandal. En patrulje rykket ut for å se etter om det hadde skjedd noe med vedkommende i båten. Føreren var ikke tilstede og motoren ble slått av.

KRISTIANSAND: Lite samarbeidsvillig

01.47: En 43 år gammel mann nekter å gjøre opp regningen sin på Bakgården i Tollbodgata. Han lager mye bråk på stedet og betjeningen tilkaller politiet. Da politiet ankom nektet han å samarbeide med dem, han var svært beruset og ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Truet politiet

0202: På torvet i Kristiansand ble en 33 år gammel mann pågrepet etter å ha kommet med trusler direkte til politiet og trusler om skadeværk på politibil. Han var også i besittelse av litt hasj. Politiet vil anmelde saken.

GRIMSTAD: Tilløp til brann

02.02: Brannvesenet rykket ut til Lillesandsveien i Grimstad etter at en brannalarm varslet om røykutvikling på stedet. Da brannvesenet ankom ble det ikke lokalisert brann, men man fant en tørrkokt kjele. Politiet oppreter sak og rapport på dette.

KRISTIANSAND: Hærverk

02.07: En 30 år gammel mann skal ha knust callingsanlegget til IF-skadeforsikring i Dronningensgate. Det var vitner i nærområdet som pekte ut mannen for politiet. Mannen ble satt i arresten resten av kvelden og politiet venter en anmeldelse.

RISØR: Personskade

02.14: En 19-åring prøvde å ta seg inn på festplassen i Risør. Han klatret over gjerdet, men fikk et stygt kutt i hånda da han landet. Mannen blødde kraftig og tok taxi til legevakta for behandling.

ARENDAL: Slåssing

02.23: Politiet fikk melding om slåssing utenfor McDonalds. En person hadde fått seg et slag i ansiktet, men vitner fortalte politiet at begge var skyld i slagsmålet. Politiet opprettet ikke sak og skværet opp på stedet.

KVINESDAL: Slåssing

02.26: Ved Ponti's Cafe og Pizzeria i Nesgata i Kvinesdal ble det meldt om slåssing. Da politiet kom til stedet var det en 24 år gammel mann som blødde fra ansiktet, han fikk skyss med patruljen til legevakten. Politiet mistenker to menn på 19 og 43 år står bak slåssingen, politiet venter anmeldelse fra 24-åringen.

ARENDAL: Kjørte uten førerkort

02.45: En politipatrulje i Arendal stoppet en bil i en kontroll. Føreren hoppet ut av bilen og prøvde å gjemme seg for politiet. Dessverre for føreren ble han funnet i en garasje. Han innrømmet å ha drukket alkohol, samt kjøring uten førerkort. Føreren er en 27 år gammel mann som nå er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke

02.57: En 16 år gammel gutt fra Flekkerøy skal ha veltet med en lett motorsykkel i rundkjøringen rett etter Flekkerøytunnelen. 16-åringen ble fraktet til sykehuset i ambulanse, han skal ha pådratt seg en ryggskade. Det var ingen andre kjøretøy involvert i ulykken.

FARSUND: Melding om bråk

03.40: Betjeningen ved Jokkums pub i Farsund melder om bråk på stedet. Når politipatruljen ankommer har det hele roet seg og bråkmakerne har dratt.

KRISTIANSAND: Lekte med fyrverkeri

04.33: Politiet fikk inn en melding om røykutvikling ved Hånes kirke. Politi og brannvesen rykket ut, og på veien stoppet politiet to menn på 19 og 18 år som så mistenkelige ut. Det viste seg at de hadde fiklet med fyrverkeri og at det ikke var noen røykutvikling som først antatt.

KRISTIANSAND: Tyveri av moped

04.36: En fortvilet eier ringte inn til politiet og fortalte at mopeden hans skal ha blitt stjålet i løpet av de tre siste dagene. Mopeden er av typen 3223 Piaggio og ble sist observert av eier ved Rigetjønnveien.

TVEDESTRAND: Innbruddsmelding

07.30: Politiet får melding fra betjeningen fra en fiskebutikk i Tvedestrand at det har vært uvedkommende i butikken i løpet av natten. Tyven skal bare ha fått med seg småpenger og saken vil i løpet av dagen bli anmeldt til politiet.

BYKLE: Hærverk

09.23: I løpet av natten har noen utført hærverk på Hovden videregående skole. De involverte har vært inne i hybelbygget hvor de har griset og rotet til området. Skolen anmelder forholdet til politiet.

LYNGDAL: Mistenkelig bål

10.34: En butikknnehaver skulle åpne butikken sin da han la merke til mye sot på baksiden av butikken. Han finner etter hvert ut at det har blitt fyrt opp et bål. På bålet ligger det blant annet to sykler og diverse andre saker. Politiet har vært på stedet og tatt bilder, det opprettes nå sak på hendelsen.

SØGNE: Stjal bilskilt

10.58: En kvinne bosatt i Lundeveien i Søgne ser at hun mangler to skilt på bilen sin. Hun har anmeldt forholdet og skilnummeret er PP44209. KRISTIANSAND: Mann med pistol

11.10: Politiet fikk inn flere meldinger fra personer som observerte en mann i busslomma ved Lumberkrysset i Vågsbygd. De beskrev mannen i 40-50 årene, pjuskete kledd og at han hadde noe som så ut som en pistol i hendene. Bevæpnet politi rykket raskt ut til stedet og pågrep mannen uten dramatikk. Våpnet hadde han kastet fra seg, det ble funnet i en busk og det viser seg mest sannsynlig å være et gassvåpen. Mannen er nå satt i arresten.

FARSUND: Innbrudd og skadeværk

11.25: Politiet fikk melding om at uvedkommende hadde prøvd å ta seg inn i et hus i Fyrveien på Borhaug, samt gjort skadeværk på en bil rett utenfor. Patrulje er nå på vei til stedet.