AGDER: – I tidsrommet fra midnatt til 06.00 har det vært veldig mange klager på støy og festbråk fra privatadresser. Politiet har kun rukket å gjenopprette natteroen på noen av disse stedene, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

23.25** fant politiet en stjålet motorsykkel på Mosby. Sykkelen var blitt meldt stjålet fra Kristiansand 27. mai i år.

**ARENDAL: Trafikkuhell

23.56** kom en politipatrulje i Arendal over et mindre trafikkuhell på Myrene. Ingen personskade, og partene fylte ut en skademelding.

**TVEDESTRAND: Steinras

00.12** fikk politiet melding om et mindre steinras på fv 411. Veitrafikksentralen ble orientert.

**FARSUND: Kjørte inn i mur

00.18** fikk politiet melding om at en bilist hadde kjørt inn i en mur i Skipperveien i Farsund. Bilfører forsvant fra stedet. En politipatrulje kjørte til stedet. Politiet har foreløpig ikke klart å finne føreren av bilen. Bilen ble tauet inn, og politiet i Farsund vil etterforske forholdet.

**FARSUND: Veltet på sykkel

00.58** fikk politiet melding om en mann som hadde veltet på sykkel. Ambulanse og politi rykket til stedet. Syklisten ble tatt hånd om av helsepersonell.

**GRIMSTAD: Nektet å høre på politiet

01.18** nektet en beruset mann å høre på politiet. Han ble kjørt til arresten.

**TVEDESTRAND: Promille til sjøs

01.26** stoppet politibåten fra Risør en båtfører i Tvedestrandsfjorden. Fører, en mann på 20 år, ble anmeldt for å ha kjørt motorbåt med promille. Politiet har sikret seg blodprøve av 20-åringen.

**KRISTIANSAND: Bråk på utested

01.33** fikk politiet melding om bråk på et utested i Kristiansand. Tre mann ble bortvist fra stedet. En 25 år gammel mann ble pågrepet og anmeldt for vold på offentlig tjenestemann etter å ha slått til en politimann i ansiktet i forbindelse med pågripelsen. 25-åringen ble innsatt i sentralarresten.

**RISØR: Innbrudd i bil

01.36** fikk politiet melding om innbrudd i parkert bil i Hasdalsgata i Risør. Bakruten på bilen var blitt knust.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.38** ble en 19 år gammel gutt anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. 19-åringen ble innsatt i arresten.

**EVJE: Promillekjører

01.41** ble en mann i 60-årene anmeldt for kjøring av bil i alkoholpåvirket tilstand. Politiet har sikret blodprøve.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale for drinker

01.50** fikk politiet melding fra et utested som ba om bistand av politiet. To kunder var misfornøyd med drinkene de hadde kjøpt, og ville ikke betale for de. En politipatrulje ble sendt til stedet, og kundene valgte til slutt å gjøre opp for seg.

**MANDAL: Nektet å dempe musikken

02.03** meldte en fotpatrulje at en mann på 28 år nektet å etterkomme deres pålegg om å dempe et musikkanlegg som forstyrret natteroen. Politiet beslagla derfor diverse ledninger til musikkanlegget. 28-åringen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Falt ned trapp

02.03** fikk politiet melding om at en mann hadde falt ned en trapp og slått seg. Politi og ambulanse rykket til stedet. Mannen ble tatt hånd om av helsepersonell.

**MANDAL: Innbrudd

02.31** fikk politiet melding om innbrudd i privat bolig. Det er foreløpig uklart hva som er borttatt. Politiet i Mandal vil etterforske forholdet.

**LYNGDAL: Stjålne skilt

02.52** fikk politiet melding om at et mopedskilt med registreringsnummer NH 3579 var blitt stjålet fra en parkert moped. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av kvelden/natten.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned av to jenter

02.53** fikk politiet melding fra en mann i 40-årene, som opplyste at han var blitt slått ned av to jenter. En politipatrulje ble sendt til stedet. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk, og politiet avventer en eventuell anmeldelse på forholdet.

**TVEDESTRAND: Kjøring i påvirket tilstand

03.09** ble en kvinne på 38 år anmeldt for kjøring av personbil i påvirket tilstand. Politiet har sikret seg nødvendig blodprøve av kvinnen.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

03.22** ble en 21 år gammel gutt innbrakt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Nektet å høre på politiet

03.27** ble en 24 år gammel mann innbrakt i arresten og anmeldt for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

**FLEKKEFJORD: Reiv ned takrenne

03.37** ble en 24 år gammel mann anmeldt av politiet for å ha revet ned en takrenne.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.37** ble en bilfører i 60-årene anmeldt og mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Personen fikk førerkortet beslaglagt, og politiet har sikret seg blodprøve.

**KRISTIANSAND: Narkotika

04.13** ble en mann på 34 år anmeldt av politiet for bruk av narkotika. Han erkjente forholdet.

**KRISTIANSAND: Vekket av politiet

04.17** ble en beruset mann vekket av politiet. Mannen tok en drosje hjem.

**KRISTIANSAND: Påkjørt rådyr

05.17** fikk politiet melding om et påkjørt rådyr i Topdalsveien. Viltnemda ble varslet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

06.49** fikk politiet melding om innbrudd ved Gimle gård. Det er foreløpig uklart om noe er borttatt. En politipatrulje ble sendt til stedet for sikring av spor med mer.

KRISTIANSAND: Trafikkontroll

Politiet avholdt en trafikkontroll i Dvergsnesveien hvor de kontrollerte 20 lovgyldige bilister.

ARENDAL: Tyveri

I Vatnebu har fire biler blitt punktert i løpet av natten. Det er også blitt stjålet en barnevogn og en drill fra den ene bilen. Politiet etterlyser tips i saken.

KRISTIANSAND: Hærverk

Det er blitt knust en rute på Dvergsnes skole. Politiet har vært på stedet, og mener det fremstår som rent skadeverk.

GRIMSTAD: Tyveri av verktøy

Politiet har fått melding om at det i løpet av dagen har vært tyveri av verktøy utenfor en bolig på Fjære. To kappsager, en kompressor, en spikerpistol og et kappbord har blitt stjålet.

FROLAND: Grovt tyveri

Politiet har fått melding om grovt tyveri fra en bolig i Froland. Tyver tattseg inn i boligen og stjålet en pc, sølvtøy, smykker, klokker og sparebøsser.