**VENNESLA: Sprinkelanlegg utløst

01.03:** Et sprinkelanlegg i en leilighet ble utløst i Skarpengland. Brannvesen og politi dro til stedet, men årsaken er uviss. Beboeren tilbrakte natten et annet sted.

**KRISTIANSAND: Ble pågrepet på bensinstasjon

03.08:** En patrulje kom over en knust rute på en bensinstasjon i Vågsbygd. Gjerningsmannen (25) var inne i bygget og ble pågrepet på stedet. Han ble også siktet for tyveri av en cross MC som hadde blitt stjålet kvelden før. Denne ble funnet på stedet. I tillegg er han siktet for promillekjøring. Mannen ble satt i arresten. Mannen er fra Kristiansand-området og kjent av politiet fra før. Han er foreløpig ikke avhørt.

**KRISTIANSAND: Mistenkelig person

04.00:** Patruljen kom over det som beskrives som en mistenkelig person i besittelse av mye mistenkelig gods. Han ville ikke gjøre rede for hvem han var, hva godset han bar på var eller hvor det kom fra. Politiet antar dette er tyvgods og setter ham i arrest. Mannen ble funnet i Wergelandsparken.

**SIRA: Dieseltyver?

04.28:** En trailersjåfør på vei hjem oberseverte en gruppe mennesker til fots langs E 39 mellom Sira og Flekkefjord, i retning noen parkerte trailere. Melder beskrev dem som øst-europeriske. En patrulje dro til stedet for å sjekke da dette kan dreie seg om dieseltyveri. Operasjonsleder Øyvind Andersen forteller at patruljen ikke fant gruppen. De har heller ikke fått inn meldinger om tyveri.

**KRISTIANSAND: Kuttet seg med kniv under kjøttskjæring

08.00:** Les egen sak.

**VEGÅRSHEI: Kjørte i 85 i 50-sone

10.35:** En 37 år gammel mann mistet førerkortet etter å ha blitt målt i 85 kilometer i timen i 50-sone. Råkjøringen skjedde på rv 415 ved Ubergsmoen i Vegårshei.