**SETESDAL: Stjal alkohol og bil fra hotell

09.31** fikk politiet melding om at tyver i løpet av helgen har stjålet alkohol fra Sølvgarden Hotell. I tillegg er det også stjålet en sort Volvo V50 med registreringsnummer PD 22543. Politiet har vært på stedet for å sikre seg spor.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

09.37** fikk politiet melding om at en blå Volkswagen Passat med registreringsnummer DJ 70964 er blitt stjålet fra Kirsten Flagstads vei.

**SONGDALEN: Tente på søppeldunker

09.44** fikk politiet melding om at noen i løpet av helgen har tent på ti søppeldunker ved Tunballen skole. Søppeldunkene er fullstendig nedbrente. Politiet har hatt en patrulje på stedet for å sikre seg spor, men har ikke så mye å gå etter. Nå håper de at noen kanskje har sett noe.

**MARNARDAL: Stjal tilhenger

12.45** En tilhenger med nummer PY 6983 er stjålet i perioden 13. til 19. februar fra en tomt ved butikken på Vigemyr.

KRISTIANSAND: Kollisjonsfarlig mopedist i Kvadraturen

RISØR: Tatt med 5000 sigaretter og 60 liter brennevin

**KRISTIANSAND: Baksetene var løse

16.24** Tollvesenet stoppet en Caravelle på Hampa fordi de mistenkte at bilen var registrert for å ha plass til tre personer, mens det satt fem rumenske menn i. Det viste seg at bilen var registrert for fem personer, men bilen hadde blant annet løse bakseter. Sjåføren får en anmeldelse og vil få et forelegg for brudd på kjøretøyforskriften.

GRIMSTAD: Sykkeltyv byttet med sin egen sykkel

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Vesterveien skapte kø

**KRISTIANSAND: Stjal firehjuling

21.38** En firehjuling av typen Ram med nummer PJ 8854 er stjålet fra Ravnedalsveien på Grim i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra fire biler

22.12** Noen har tatt seg inn i fire biler som sto parkert ved Idda Arena. Det er uklart hvordan tyvene har kommet seg inn i bilene og hva som er stjålet.