**ARENDAL: Kjørte i 91 km/t i 70-sonen

01.15:** En bil blestanset i fartskontroll på E 18 ved Longum. Føreren kjørte i 91 km/t i 70-sonen. Førerkortet ble beslaglagt på grunn av fem aktive prikker.

**ARENDAL: Mann pågrepet

01.25:** En mann ble pågrepet i sentrum. Han anmeldes for ordensforstyrrelser og bæring av kniv på offentlig sted.

**ARENDAL: Ruskjøring

01.49:** En bil ble kontrollert av politiet. Fører ble pågrepet, mistenkt for kjøring i ruset tilstand.

**MANDAL: Sov i sentrum

02.44:** Politiet fikk melding om at en overstadig beruset mann hadde sovnet utendørs i sentrum av Mandal. Mannen var ikke i tand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i arrest.

**SØGNE: Lastebil med problemer

04.49:** En lastebil fikk problemer på E 39 ved Kjellandsveien. Politiet dirigerte trafikken i påvente av bergingsbil. Klokka 06.36 melder politiet at lastebilen har fått bistand og at trafikken går som normalt på stedet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra garasje

06.04:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en garasje i Vågsbygd. Gjerningsmannen ble overrasket av en nabo og stakk fra stedet på sykkel.

**LILLESAND: Kuttet seg på motorsag

17.00:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Knust rute

17.38:** Politiet fikk melding om at en rute var knust i en bolig på Høietun. Fornærmede anmeldte forholdet, som skal ha skjedd torsdag formiddag.

**KRISTIANSAND: Politiet viste bort mann fra biblioteket

19.15:** En mann som forstyrret ro og orden under et arrangement i Kristiansand folkebibliotek ble bortvist av politiet.

**ARENDAL: Boliginnbrudd

21.00:** Politiet rykket ut for å undersøke et innbrudd i en bilig i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tre siktet for narko-bruk

21.55:** Politiet pågrep tre personer i Kristiansand sentrum. De er siktet for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika.

**MANDAL: Biltyveri

23.15:** Poltiiet fikk melding om tyveri av en bil med registreringsnummer SU 89172 fra området ved Buen kulturhus. Eieren anmeldte tyveriet, og politiet ønsker tips på telefonnummer 02800.