KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk på Expert

**KRISTIANSAND: Slossing

00.22:** Politiet mottar en melding fra Twist and Shout i Markens gate om at en gjest begynner å sloss med andre gjester, og går til angrep på vaktene. Vaktene får lagt kranglefanten, en 30 år gammel mann fra Oslo, i jern før politi ankommer. Oslomannen blir innbragt av politiet, og vil bli anmeldt av vaktene på utestedet.

**SØGNE: Falsk melding

01.07:** En person ringer politiet fra Åros camping og sier at han har blitt slått i hodet med en grein, og hevder at noen er etter ham. AMK melder at de har fått en telefon fra samme person, som til dem påstår at han har blitt knivstukket. Politiet får oversatt telefonen fra AMK, og konstaterer at det dreier seg om fyllevas. Det blir sendt ut en patrulje som kan konstantere at personen er uskadd. Politiet har først planer om å kjøre den 20 år gamle Søgne-mannen hjem, før de ombestemmer seg og kjører ham til arresten. 20-åringen blir anmeldt for bruk av narkotika, og for å ha ringt inn falsk melding til politiet.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01.37** : En vakt på Leopold ber politiet om hjelp med en person som lager bråk. Politiloggen har sparsomt med opplysninger om episoden, men det var en 19 år gammel mann fra Kristiansand som var bråkmakeren. Det er foreløpig uvisst om han vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Polakker bortvist

01.40:** Poltiet mottar en henvendelse fra en vakt på Victoria pub i Markens gate som sier de har problemer med en del polakker. En politipatrulje reiser til stedet og bortviser tre polakker.

**KRISTIANSAND: Narkotikabruk

02.14:** En vakt på Hotell Ernst ønsker å få fjernet en gjest, som legger striper med amfetamin på bordene på stedet. Politiet rykker ut og pågriper en 26 år gammel mann fra Kristiansand, som var i besittelse av amfetamin og blå valium.

**LYNGDAL: Kjørte i grøfta

02.20:** En 26 år gammel dame fra Farsund kjørte i grøfta 500 meter øst for bommen på Kollevoll. Det var mistanke om promillekjøring, så politiet bragte 26-åringen inn for blodprøve på legevakten.

**KRISTIANSAND: Slo hodet

02.22:** En politipatrulje ved Harveys melder at de trenger en ambulanse. AMK sender en bil, men patruljen avbestiller så ambulansen, og kjører i stedet selv en 28 år gammel dame til legevakten. Vedkommende hadde falt og slått hodet i asfalten.

**SØGNE: Brøt seg inn, ringte opplysningen

02.25:** Politiet får inn melding om et innbrudd på Try i Søgne. Gjerningspersonen -eller personene har forsøkt å ta med seg noen øl, som de lar stå igjen på verandaen. På telefonen inne i huset finner eierne ut at de eller den som har vært inne i huset har ringt både 1880 og 1881. Ti over ni på søndags morgen får politiet en ny telefon fra eierne. De har da funnet ut at det er stjålet et videokamera.

**KRISTIANSAND: Bevisstløs

0232:** Politiet får melding om at den ligger en bevisstløs dame utenfor hovedinngangen til domkirken i Kristiansand. AMK blir varslet, og overtar saken.

**SONGDALEN: Burning

02.38:** En patrulje i Søgne stopper en bil på E39 ved Brennåsen og anmelder en 27 år gammel mann fra Kristiansand for burning.

**FINSLAND: Trafikkulykke

02.52:** Et enslig kjøretøy med tre personer ligger veltet på toppen av bakken ned mot Kilen. De tre personene har kommet seg ut av bilen, men føreren har løpt fra stedet. 40 minutter senere finner politiet sjåføren, som blir identifisert ved hjelp av vitner. Sjåføren, en 25 år gammel mann fra Konsmo, ble fremstilt for blodprøve og sendt til sentralarresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

0254:** Fra Havanna får politiet inn en melding om at vaktene der har lagt en person i jern. En 23 år gammel mann fra Grimstad blir innbragt av politiet for ordensforstyrrelser.

**KRISTIANSAND: Slosskamp

0310:** En patrulje melder om at de har kommet over en slosskamp ved Vestre kiosk i Vestre strandgate. En mann på 24 år og en mann på 25 år, begge fra Kristiansand, blir pågrepet.

**VENNESLA: Husbråk

03.12:** Politiet får inn en klage på husbråk. En patrulje rykker ut til adressen, der det er en fest. Patruljen ber festdeltakerne dempe volumet, noe de lover å gjøre.

**SØGNE: Hærverk

03.59** : Politiet får inn en telefon fra en person som ser at fem ungdommer øderlegger postkasser på Vedderheia i Søgne. Under samtalen forsvinner de fem pøblene inn i en taxi. Politiet sender ut en patrulje som stopper en taxi ved Hydro Texaco på Brennåsen. Forsøk på å nå personen som ringte inn meldingen om hærverket, så politiet får ikke bekreftet om det er de rette vedkommende de har fått tak i. Politiet tar signalement og navn på personene i drosjen. De fem ungdommene var mellom 17 og 19 år, og kom fra Søng og Kristiansand.

Front mot front i Baneheitunnelen

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

0809:** Politiet får inn melding om at en Cabin Cruiser av typen Regal 2250, ligger ufortøyd og slår mot en sementbrygge, 50 meter fra Hartmanns brygge. Tenningslåsen ser ut til å være knekt, og politiet finner ut at båten er meldt stjålet. Ting tyder på at noen har hatt tilhold i båten en god stund, og politiet vil forsøke å sikre seg tekniske bevis. Båten, til en verdi på 550.000 kroner ble hentet av Falken.

**VENNESLA: Biltyveri

11.14:** En person i Venneslavegen ringer til politiet og opplyser at bilen hans har blitt stjålet en gang i perioden 16/10 til søndag 28.oktober. Bilen er en rød Ford Escort med registreringsnummer PN 88683. **MANDAL: Grovt tyveri

11.34:** En person på Klokkebrotet i Mandal ringer på vegne av sin nabo som har hatt inbrudd i huset sitt. Et vindu har blitt brutt opp og en bærbar pc er stjålet. Politipatruljen som var på stedet konkluderte med at vinduet som innburddstyven hadder klatret inn gjennom trolig ikke var låst med haspene.