ARENDAL: Mann slått ned

02.30 Politiet mottar melding om slåssing ved Sjøloftet på Langbrygga i Arendal. En person skal være slått ned og en annen skal ha stukket fra stedet. Politiet rykker ut og pågriper en 22 år gammel mann fra Telemark for ugjerningen. Vedkommende blir tatt med inn på stasjonen. Fornærmede, en 24 år gammel mann blir sendt til legevakta for sjekk av kutt over øyet og tann som er blitt slått ut. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Moped stjålet

02.30** En sort moped av merket Suzuki blir meldt stjålet fra Staube, Tvedestrand. Registreringsnummeret er PF 5517. **KRISTIANSAND: Slåsskamp på Havana

03.10** En dørvakt på restaurant Havana ber om bistand etter at det er brutt ut full slåsskamp. En patrulje rykker ut og får raskt full kontroll på situasjonen. Patruljen tar inn en 20 gammel mann fra Kristiansand til stasjonen. Flere vitner har sett mistenkte utøve vold på stedet. Mistenkte vil bli anmeldt. Natten på Havana er forøvrig preget av det politiet karakteriserer som amper stemning og det bryter ut småklammerier og sammenstøt mellom gjestene med jevne mellomrom.

KRISTIANSAND: Gamle konflikter kulminere i slåsskamp

05.20 Politiet får inn en melding om at en beboer på Lund har fått besøk av flere ubudne gjester som har utøvd vold mot melder og hans venninne. Slåsskampen bunner ifølge politiet i tidligere konflikter og saken vil bli etterforsket.

KRISTIANSAND: Båt stjålet — familie strandet

06.15 En familie som har overnattet i telt på Ryvingen oppdager i morgentimene at båten de kjørte i er blitt stjålet. Politiet vil besørge familien i land i løpet av formiddagen.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Rigetjønn

07.50 Politiet mottar melding om innbrudd hos firmaet Rent i sør i R igetjønnveien. Det er uklart hvordan tyvene har tatt seg inn. Tyvene har tatt med seg en prosjektor, høyttalere, radio og cd spiller.