FEVIK: — Jeg har allerede landet, så du må ikke være bekymret for meg, sier Lillian Müller. Hun gisper da fvn.no forteller henne om flydramaet som utspant seg på Heathrow torsdag formiddag.

— Dette visste jeg ikke, kjæresten min kommer med fly fra USA til Kjevik i dag, og planen var å mellomlande i London, sier hun.

— Vi hadde bare en dårlig følelse, og skiftet derfor flyselskap til Lufthansa like før Maurice skulle dra, forteller den 55 år unge Playmaten og Fevikjenta, fortsatt litt satt ut av hendelsene i London.

— Så godt at vi gjorde det, Maurice kommer til Kristiansand med Lufthansa via Frankfurt i kveld, så da går nok alt greit, tror hun.

Italiensk-australske Maurice Rinaldi, en av verdens mest anerkjente motefotografer, ble Lillian Müllers kjæreste for seks år siden. Paret bor i en fasjonabel villa i Mulholland Drive i Beverly Hills, Los Angeles, men er nå hjemme i Fevik på en ukes sørlandsferie.

Denne uken gjør kjendisparet strandhogg hjemme hos familien i Fevik i Grimstad.

Lillian Müller er opprinnelig fra Fevik utenfor Grimstad, der familien hennes fortsatt bor. Hun har figurert på forsiden av Playboy åtte ganger, ble Playmate of the Year i 1976, har spilt i en rekke filmer og har også figurert med gjesteopptredener i utallige tv-serier og talkshows.

Hun hadde i sin tid et lidenskapelig forhold til Mr Playboy himself, Hugh Hefner.