For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player. KRISTIANSAND: Selv om flere veier fortsatt er stengt, ser forholdene ut til å bedre seg tidlig fredag kveld.

— Vi har ikke fått noen meldinger om problemer i trafikken den siste timen. Forholdene begynner å bli bedre nå, opplyste operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no i 18-tiden.

På E 39 mellom Kristiansand og Mandal melder imidlertid Statens vegvesen fortsatt om glatt kjørebane og vanskelige kjøreforhold. Alle større kjøretøy uten kjetting blir stoppet av politiet og pålegges å legge om. Ifølge NRK Sørlandet blir sjåfører som ikke etterkommer kravene bøtelagt.

Også i Aust-Agder skaper snøfallet problemer. Riksvei 410 var fredag ettermiddag stengt mellom Goddestad og Strengereid på grunn av bilberging.

I Hunnedalen er riksvei 42 stengt fra Øvstabø til Vest-Agder grense. Den blir ifølge Statens vegevesen ikke åpnet igjen fredag.

Ved bunnen av Rypelia mellom Nodeland og Aukland var fylkesveien stengt i flere timer fredag ettermiddag på grunn av bilberging. En semitrailer fra Johs. Lunde stod på tvers og sperret all trafikk på stedet. Veien ble åpnet for fri ferdsel i 18-tiden, opplyser Statens vegvesen.

Flytrafikken på Kristiansand lufthavn Kjevik har også problemer med snøen. Ankomster og avganger utover ettermiddagen er forsinket fra en halv time til en time. Dette skyldes både at rullebanen må brøytes med jevne mellomrom, og at flyene må avises.