KRISTIANSAND: En 35 år gammel mann fra Mandal er dømt til fengsel i fem måneder, og tap av retten til å føre motorvogn i fire år for en rekke tyverier. I tillegg er han dømt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, og oppbevaring av narkotiske stoffer.

Tirsdag 26. september 2006 banet han seg adgang til en enebolig i Mandal ved å bryte opp en verandadør, og borttok gjenstander fra huset. Eier av boligen, som er ansatt i politiet, pågrep 35-åringen på stedet og tilkalte sine kolleger i politiet.

Natt til lørdag 17. mars 2007 banet han seg adgang til et avlåst uthus i Søgne ved å bryte opp lås og dør, og bortokk gjenstander fra uthuset.

Søndag 18. mars 2007 borttok han en Icom mikrofon til en politiradio og tenningsnøkkelen fra en sivil politibil i Kristiansand.

Fredag 20. april 2007 borttok han en tråsykkel fra Mandal.

Her er noe av tyvegodset han er dømt for å ha stjålet:

_*Gullring

*Utenlandsk valuta

*Parfyme

*Nøkler

*Vernepliktsbok

*Kompressor

*Verktøy

*Kanne med olje

*Pipenøkkelskrin

*To verktøyskrin

*En verktøykoffert

*Syv lysestaker

*Fire sagkjeder til motorsag

*Icom mikrofon

*Politiradio

*Tenningsnøkkel

*Diamant Turkis Special Cut_

35-åringen er også dømt for tyveri av bil. Natt til mandag 30. april 2007 stjal han en uregistrert Peugeot personbil, tilhørende politiet (sivil bil), og kjørte med den på forskjellige gater og veier. Kjøreturen endte med at han kolliderte i en betongvegg.

På toppen av dette er han dømt for kjøp og oppbevaring av tyvegods, to kjøreturer i ruspåvirket tilstand og oppbevaring av narkotikse stoffer.