KRISTIANSAND: Bråket med dørvakter

00.28: En 26 år gammel mann fra Oslo bråket med vaktene på et serveringssted i Vestre strandgate. Politiet ble tilkalt, og pågrep mannen.

KRISTIANSAND: Knuste rute

01.22: Politiet fikk melding om at en 25 år gammel kristiansander knuste en vindusrute i en gullsmed i Kvadraturen. Steinen han brukte gikk ikke gjennom vindusruten. Mannen ble pågrepet av politiet.

KRISTIANSAND: Bråk på restaurant

01.40: Politiet fikk inn en melding om bråk i en restaurant i Markens. Der var det en 26 år gammel mann fra Kristiansand som lagde trøbbel for vaktene.

KRISTIANSAND: Stjal fra gjester

01.51: En mann på 25 år ble pågrepet på et serveringssted i Tollbodgata. Grunnen til pågripelsen var at mannen stjal fra de andre gjestene på stedet.

KRISTIANSAND: Bråket med dørvakter II

02.48: Nok en gang er det en person som lager trøbbel for vaktene ved ett serveringssted i Kristiansand. Denne gangen var det vaktene på en restaurant i Rådhusgata som tilkalte politiet. En 24 år gammel mann fra Asker ble pågrepet.

KRISTIANSAND: Stjal drikkevarer

03.20: En 18 år gammel mann fra Oslo stjal drikkevarer fra ett utested i Vestre strandgate. Politiet ble tilkalt, men de fant det ikke nødvendig å innbringe 18-åringen, som høyst sannsynlig vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Slosskamp

03.46: En politipatrulje observerte to personer i Skippergata som hoppet på en tredje person. De to slosskjempene, en 22 år gammel mann fra Rogn, og en 19 år gammel mann fra Birkeland, ble tatt inn av politiet. Personen som ble overfalt, ble kjørt til legevakten av sin søster, men det skal kun være snakk om små personskader.

KRISTIANSAND: Promillekjøring

04.00: En 29 år gammel mann fra Kristiansand blir stoppet av en politipatrulje i Vestre strandgate, mistenkt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

05.50: En politipatrulje stoppet en personbil i en kontroll på Vesterveien, hvor det viser seg at føreren av bilen, en 37 år gammel kristiansander, ikke har førerkort. Det viser seg også at det er en del heftelser på bilen, så den blir avskiltet på stedet.