KRISTIANSAND: Grunnen er store tekniske problemer i trykkeriet på Fiskåtangen natt til lørdag. En svikt i overgangen fra pressen til pakkeriet, gjorde at avisene ikke var klare for utkjøring før nærmere klokken 07. — Vanligvis er vi klare kvart over tolv. Vi er 6,5 timer forsinket, sier daglig leder i Fædrelandsvennen distribusjon, Tom Martin Andersen, til fvn.no.

Helgemagasinet God Helg ble imidlertid ikke sendt ut med budene lørdag morgen. Dette fordi det ville tatt altfor lang tid før avisen var ute dersom God Helg skulle blitt lagt inn i avisen.

— Vi har ikke fått med noen innstikk i avisen, og dermed heller ikke God Helg. Det er foreløpig ikke tatt noen avgjørelse på hvordan vi skal få distribuert magasinet, sier Andersen.

God Helg vil antakelig bli levert ut sammen med mandags- eller tirsdagsavisen.

Problemene i trykkeriet vil bli undersøkt nærmere i løpet av lørdag. Feilen gjorde at også VG blir kraftig forsinket for husstander på Sørlandet.

— De har selv trykt opp avisen i Oslo, og den blir kjørt nedover til Sørlandet. De regner ikke med å ha alle avisene ute før i 15-tiden, sier Andersen.