KRISTIANSAND: Søndag kveld kunne man se på tv-serien ”Åndenes Makt” på TVNorge at det skjedde overnaturlige ting i Kirkegata 7 ifølge de ansatte.

— Jeg kunne stå med ryggen til, og plutselig kom bare tøyet. (...) Og så hørte jeg det kom noen bak, sier Laila Stausland, som jobber på Malin Kidswear, til fvntv.

Den klarsynte Lilli Bendriss fikk i oppgave av TVNorge å oppsøke Six Pence og Malin Kidswear, for å finne ut av dette.

Frustrert ånd

— Jeg føler en type hvileløs ånd som har tatt seg til rette her i puben. Jeg opplever ikke energien som sympatisk, kunne Bendriss fortelle til TVNorge.

Hun konkluderte med at det måtte ha skjedd en uenighet om eiendommen for mange år siden.

— Det er to parter som har forskjellige meninger her. Ånden som er her er frustrert, påpekte hun.

På Malins Kidswear fant Bendriss to ånder. Den ene var den samme som hang på Six Pence, den andre var en tjenestepike.

— Jeg ser en ung tjenestepike foran meg. Hun er kledd i en sort kjole med hvitt frynsete forkle. Hun står opp tidlig om morgenen og vasker, fortalte Bendriss mens hun gikk rundt i butikken.

Kontrollfreak

Ifølge Bendriss oppfattet hun ikke tjenestepiken som negativ, men som en balanseenergi mot den andre negative skikkelsen. Hun hadde også en forklaring på hvorfor de ansatte plutselig opplevde at klærne ble strødd utover gulvet i butikken.

— Mannsskikkelsen fra puben er sjefen i huset. Han vil ha kontroll over det som skjer i butikken, og rydder vekk de tingene som er i veien for han, forklarte Bendriss.

Til tross for at ingen av skikkelsene var farlige, valgte Bendriss å fjerne de slik at de ansatte skulle få arbeidsro. I ettertid skal ikke de ansatte på Six Pence og Malin Kidswear ha opplevd noe merkelig.

— Jeg har ikke hørt noen lyder siden, og hodepinen til kollegaen min er borte, sa Laila Stausland til TVNorge da de kom på besøk.