KRISTIANSAND: Det opplyser en sykepleier ved akuttmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand i 18.30-tiden til fvn.no.

Klokken 1200 var 27-åringen under behandling for hodeskader, opplyser sykepleier Eirin Fredriksen, sykepleier på akuttmottaket ved Sørlandet Sykehus Kristiansand. Hun kan ikke si noe om hvor alvorlige skadene er eller hvor lenge mannen forventes å være under behandling.

— Dette er en stygg legemsbeskadigelse som vi ser svært alvorlig på, sier operasjonslederen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Politiet fikk en rekke telefonoppringninger fra vitner klokkken 0134 natt til søndag. De var vitner til det som trolig har vært et masseslagsmål på Nedre Torv i Kristiansand. Politiet rykket ut sammen med ambulansepersonell. De fant 27-åringen fra Kristiansand ligge kraftig forslått og bevisstløs på bakken, og han ble umiddelbart kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand.

Politiet pågrep to personer som antas å ha vært med på slåsskampen, og begge ble arrestert. Det er to menn på henholdsvis 17 og 18 år, begge bosatt i Kristiansand. De vil bli avhørt i løpet av søndag formiddag.

— Vi utelukker ikke flere pågripelser og setter inn en del ressurser på etterforskningen, sier operasjonslederen.

Det er uklart hva som egentlig har skjedd på stedet, og hva som var årsaken til bataljen, men vitneavhør og etterforskning vil bringe flere detaljer på det rene.