KRISTIANSAND: — Jeg skulle legge på plass en lem da alt sviktet og jeg landet på ryggen i stativet til byggsagen, sier 27-åringen etter arbeidsuhellet til fvn.no.

Arbeidsuhellet skjedde i forbindelse med byggearbeid på et bolighus i Natriumveien på Tinnheia klokken 11.00. 27-åringen skulle feste en lem til andre høyde på stillaset da det gikk galt.

Landet på en sag

27-åringen skal ha mistet balansen og lemmen på stillaset kantret. 27-åringen falt først i rekkverket på stillaset, deretter to etasjer ned. Idet han traff bakken landet han på en sag. Til alt hell var ikke sagen i bruk da uhellet skjedde.

- Trodde han skulle dø - Jeg trodde han skulle dø, sier en kollega av 27-åringen. De to jobbet sammen da uhellet skjedde.

27-åringen slapp til alt hell fra fallet med bare mindre skader.

Slapp fra det med mindre skader - Personen pådro seg kun noen skrubbsår, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen til fvn.no.

Politiet på stedet opplyser til fvn.no at det ikke blir noe etterforskning på bakrgunn av uhellet. Politiet fikk meldingen klokken 11.00. En halvtime etter hadde ambulansepersonell, brannvesen og politi reist fra stedet.