Den nye videoen skal du kunne se her.

I går skrev Agderposten om videoen «Arendal-Grimstad på to minutter», hvor en motorsyklist kjørte i 303 km/t på E18 mellom Arendal og Grimstad . Stasjonssjef Jan Sverre Krogstad ved Arendal politistasjon fryktet at en livsfarlig trend med å lage «skrytevideoer» skulle bre seg.

— Det er et under at ingen liv gikk tapt under denne kjøreturen. Vi er redde for en smitteeffekt, og at det blir konkurranse i å utføre farlige stunt. Det er vanskelig å holde kontroll på et medium som internett, sa han.

Nå kan det se ut som trenden fortsetter. En ny video med et - om mulig - enda mer hasardiøst race fra Rise til Grimstad er dukket opp, skriver Agderposten. To personer kappkjører med en fart opp til 299 km/t. Under ferden passerer den ene motorsyklisten den andre mens en møtende bil kommer mot dem.

— Veien virker smal, og det er svært vanskelig å bedømme trafikken rundt deg. Kommer det noe ut i veien har man liten kontroll, sier Robin Hansen, Agders beste roadracer, til avisen.

Selv ikke på den raskeste banen i Norge, Mo i Rana, holder de så høye hastigheter som i de vanvittige stuntene enkelte driver på veiene i Aust-Agder.

— Så lenge det finnes spreke biler eller motorsykler og fartsglad ungdom vil villmannskjøring forekomme. Jeg mener flere baner der de kan få utløp for spenningen kan være en løsning. Om ikke annet så et sted der de kan forsøke litt, for eksempel flyplassen på Gullknapp, sier Hansen.