LILLESAND: Klokken 1120 fredag formiddag fikk politiet inn melding om at en treåring var savnet fra et boligstrøk ved Skuggevik i Lillesand. Politiet fryktet det verste siden boligstrøket ligger like ved vannet, og satte i gang en redningsaksjon. Heldigvis kom treåringen til rette bare en halvtime senere. Han hadde gått seg bort i boligfeltet og var i fin form.

Kastet inn i glassrute

KRISTIANSAND: Etter at de to bekjente hadde kranglet om penger, endte det med at 24-åringen ble kastet inn i en glassrute i en sportsforretning i Henrik Wergelands gate i Kristiansand sentrum. 21-åringen ble pågrepet og er anmeldt. 24-åringen ble sendt til Sørlandet sykehus Kristiansand med skader i ansiktet.

Pengekrangel utenfor banken

LILLESAND: To menn rundt 40 år endte i et basketak utenfor sparebanken i Lillesand fredag formiddag. Han ene skal ha beskylt kameraten sin for å ha stjålet fra han, og da ble det månelyst. En av de pådro seg noe skader, men nektet å bli med ambulanse til legevakt.

Biltyveri

KRISTIANSAND: En Wolksvagen Golf har blitt stjålet fra Grimsvollen i løpet av natt til fredag. Bilen har registreringsnummer PX36659. Politiet er interessert i tips.