Du må ha Windows Media Player for å se bildene. Programmet kan hentes hos Microsoft

IDSN

Bredbånd

KRISTIANSAND: – Når det er unna på halvannet minutt, er det umulig for både politi og vektere å komme tidsnok til stedet for å pågripe folk på fersken, sier politioverbetjent Geir Hansen i allmennavsnittet ved Kristiansand politistasjon.

Overvåkningskameraet på Kiwi Lund filmet de to gjerningsmennene natt til onsdag. De brukte hvert sitt brekkjern på hoveddøren og brakk seg kjapt inn i forretningslokalet.

– Inne brukte de vinkelsliper til å kutte låser og deksler på en av spilleautomatene før de tømte den for penger og forsvant. Dessverre var de så godt maskert at vi ikke kunne se hvem det var. En bil er observert på vei bort fra åstedet, men vi har ikke registreringsnummeret, sier Hansen.

Det har vært en rekke tyverier fra spilleautomater på Sørlandet de siste par ukene. I flere tilfeller har det vært innbrudd i forretninger hvor kun spilleautomatene er tatt. Det er også brukt vinkelkutter ved mange av innbruddene.

– Vi tror noen har hatt et raid i landsdelen, sier Hansen.

Natt til 29. september var spilleautomater tømt på Arenasenteret i Arendal.

Felles for disse tilfellene er at ingen andre ting er stjålet.

I samme periode har det også vært andre tyverier av spilleautomater som politiet ikke linker like sterkt sammen som de andre:

Natt til 29. september var det innbrudd i Knøtten Kro i Lyngdal. Her ble spilleautomaten tømt. I tillegg ble det stjålet penger og kontantkort.

Natt til lørdag 2. oktober ble spilleautomater fjernet fra Høvåg Gjestehus ved E 18 i Lillesand.

Natt til 3. oktober ble det stjålet spilleautomater fra Grimstad Vertshus