VENNESLA: Det ble slått storalarm, da to biler med til sammen fem personer kolliderte med hverandre på Ålefjærveien akkurat på kommunegrensen mellom Vennesla og Kristiansand. Flere ambulanser, en brannbil fra Vennesla og en politipatrulje var raskt på plass for å hjelpe til i redningsarbeidet. Ingen av de fem ble imidlertid alvorlig skadet, og et eldre ektepar som kjørte en Ford Focus ble skrevet ut fra sykehuset samme kveld.

Mens kollisjonsputene tok av støyten for det eldre ekteparet, fikk de tre i gamle Volvoen hardere medfart. Det var også denne bilen som forårsaket ulykken, da den kom over i motgående kjørefelt på sin ferd mot Vennesla.

Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet til den 25 år gamle føreren. Det skal ikke være mistanke om promillekjøring, men farten kan ha vært for høy. De to passasjerene i Volvoen var henholdsvis 18 og 20 år gamle.

Beboere i nærheten av ulykkesstedet forteller at det foregår en god del stygg kjøring på Ålefjærveien. Det er også langt fra første gang det smeller i den krappe svingen i Piningen.

Veien ble en stund etter ulykken stengt for all trafikk. Det oppstod noe kø i begge retninger.

torbjorn.witzoe@fedrelandsvennen.no