LILLESAND: Ulykken skjedde på E 18 ved Tingsaker i Lillesand like før midnatt natt til fredag. Arendalitten kjørte av veien, og ble hardt skadet. Passasjeren i bilen kom derimot fra det med mindre skader og klarte å ta seg til nærmeste hus og melde i fra til politiet om ulykken. Sjåføren ble sittende fast i bilvraket og det tok noe tid å få skjært han løs. Begge to ble kjørt til sykehuset i Arendal. Sjåføren skal være hardt, men ikke livstruende skadet. Det er tatt utvidede prøver av sjåføren fordi han er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Passasjeren er en mann i 20-årene fra Lillesand.

KRISTIANSAND: En rute i en frisørsalong i Marviksveien på Lund ble knust klokken halv tolv torsdag kveld. En ung gutt ble observert løpende fra stedet. Vinduet var to ganger en meter stort.

KRISTIANSAND: To biler kolliderte klokken halv syv fredag morgen i krysset mellom Ålefjærveien og Grostølveien ved Justvik. Politiet rykket ut fordi den ene føreren mistenkte den andre for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Dette avkreftet imidlertid politiet når de kom ut, men det viste seg at han kjørte uten førerkort, og det ble han anmeldt for.