MANDAL: Klokken fem natt til tirsdag fikk brannvesenet melding om brann i Lindeveien i Mandal. Det var eieren selv som meldte inn brannen etter å ha blitt vekket av en røykvarsler. Brannen startet sannsynligvis på grunn av et stearinlys som ikke var slukket fra kvelden før. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen, og det ble kun mindre brannskader på boligen.

ARENDAL: Like etter midnatt natt til tirsdag ble en 24 år gammel mann og en 21 år gammel mann innbrakt til arresten i Arendal etter å ha opptrådd synlig ruset og plagsomt i sentrumsområdet. De to var også i besittelse av tre gram hasj.

KRISTIANSAND: Natt til tirsdag fikk politiet melding om en eldre mann som lå rett ut i gata ved Voie skole. Mannen var full, men syngende glad. Han trengte hjelp til å komme seg hjem. Mannen skal være i 70-årene.

VENNESLA: En huseier i Vennesla ringt klokken 0130 natt til tirsdag politiet og klaget på at flere ungdommer kastet egg på huset han. Politiet hadde ikke ressurser til å reise ut på saken, men etter kort tid skal de plagsomme ungdommene ha forsvunnet.