Fikk illebefinnende – krasjet i Baneheiatunnelen

KRISTIANSAND: Like før klokken 23.30 fikk en 67 år gammel mann illebefinnende i det østgående løpet av Baneheiatunnelen. Dermed braste bilen han kjørte i inn i betongveggen. Da politiet kom til stedet gikk mannen med et brannslukningsapparat i hendene. Årsaken var at han hadde krasjet i en nødstasjon med brannslukningsapparat.

Ifølge politiet pådro ikke mannen seg personskade. Tunnelen ble stengt i den ene retningen en kort periode.

Innbrudd på Slettheia skole

KRISTIANSAND: Like over midnatt ble innbruddsalarmen ved Slettheia skole utløst. Da Falck kom til stedet viste det seg at tyver hadde brutt seg inn i skolebygningen. Ingenting var stjålet, men flere pcer var frakoblet strømmen klar for avhenting.

Innbrudd i bedrift

KRISTIANSAND: Klokken 01.19 ble innbruddsalarmen ved Scan Computers på Grim utløst. Ifølge vitner hadde en bil stoppet utenfor butikken. Deretter skal en person ha knust et utstillingsvindu og stjålet datautstyr fra vinduet.

De observante vitnene tok registreringsnummeret på innbruddsbilen. Dermed var det en lett oppgave for politiet og oppsøke datatyven. Ifølge politiet innrømmer mannen å ha vært på stedet, men nekter for å ha stått for innbruddet.

Plyndret spilleautomater

GRIMSTAD: Ved 03.30 tiden natt til mandag ble det oppdaget at tyver hadde tømt tre spilleautomater for penger på Oddensenteret i Grimstad. Tyvene tok seg inn i bygget ved å bryte opp en ytterdør. Politiet har gode bilder at tyvene fra et overvåkningskamera. Også Travparken utenfor Kristiansand opplevde tilsvarende tyveri i løpet av natt til søndag.

Innbrudd i menighetslokale

KRISTIANSAND: Tyver tok seg inn i lokalene til Filadelfia Kristiansand i løpet av natt til mandag. Det var ansatte som oppdaget tyveriet mandag morgen. Tyvene hadde romstert kraftig i kontorlokalene og stjålet datautstyr. Mye tyder på at tyvene tok seg inn i bygget gjennom en bakdør.