Lyngstad reiste på helgetur sammen med tre kamerater for å se søndagens fotballkamp mellom Start og Fredrikstad. Etter en tur på byen fredag kveld har ingen sett eller hørt noe fra 43-åringen.

— Han bestemte seg for å bli igjen i Fredrikstad sentrum da kameratene dro til stedet der de skulle overnatte. Den siste kjente observasjonen av ham ble gjort på Din Bar omtrent klokka 01.30, sier politioverbetjent Geir Kristiansen ved Fredrikstad politistasjon til Dagbladet.no.

Kameratene til Lyngstad har fortalt at han satt ved samme bord som to jenter da de forlot utestedet. Søndag kveld meldte kameratene ham savnet.

Så langt har politiet ingen konkrete spor eller vitneobservasjoner å gå etter. Politiet har undersøkt Lyngstads mobiltelefon og bankkonti, men der har ikke vært noen bevegelser siden han forsvant.

— Vi har gått ut med en etterlysning av den savnede lokalt i håp om at noen har observasjoner som kan hjelpe oss, sier Kristiansen, som ikke har holdepunkter for å tro at det har skjedd noe kriminelt med 43-åringen.