Vanskelig Quarter

KRISTIANSAND: Vaktene på Quartcampen fikk problemer med en 19 år gammel egersunder ved 22-tiden. Mannen hadde kjørt bil opp til Egsjordet i beruset tilstand, og oppførte seg i tillegg dårlig på området. Forholdet er anmeldt.

Mopedist stjal stereo

ARENDAL: En innbruddstyv kom seg unna på moped da bileieren overrasket ham. Med seg hadde tyven stereoanlegget som var i bilen. Bileieren klarte imidlertid å notere seg registreringsmummeret på mopeden, og politiet etterforsker saken.

MC-fører til sykehus

VANSE: En motorsyklist er sendt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord med brudd i kragebeinet, etter at han kjørte av veien ved Hydro Texaco like før klokken 23 torsdag kveld. Mannen er en 30-åring fra Vanse.

To høye smell

ARENDAL: Flere bekymrede personer ringte politiet etter at de hadde hørt to høye smell i Birkelunds-området i Arendal. Tre gutter er observert med plastposer på stedet, og politiet antar at guttene lekte seg med sprengstoff eller fyrverkeri.

Ruset på legemiddel

ARENDAL: En 34 år gammel mann fra Arendal er siktet for å ha kjørt bil i legemiddel-ruset tilstand og uten førerkort. Han ble kontrollert like fær midnatt.

Promille i båt

KRISTIANSAND: Politibåten stoppet ved midnatt en båt ved Gravane. Føreren, en 52 år gammel mann fra Kristiansand, ble mistenkt for promillekjøring, og ble brakt til legevakta for blodprøve. Mannen vil bli innkalt til avhør hos politiet.

Slo taxisjåfør

KRISTIANSAND: En taxisjåfør og en kunde havnet i slåsskamp ved Shell Fidjane i Kristiansand klokken 00.30. Taxisjåføren har varslet at han vil anmelde episoden fredag.

Full mopedist

KRISTIANSAND: En gutt på 17 år ble pågrepet utenfor Møvik skole for promillekjøring med moped. Gutten hadde heller ikke lys på mopeden.

Uten førerkort

LILLESAND: Utrykningspolitiet stoppet en 41-åring fra Enebakk på E18 i Lillesand klokken 02.30. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Mannen er anmeldt.

Innbrudd på Lund

KRISTIANSAND: Politiet får i 4-tiden melding om et innbrudd på Coop Mega på Lund. Da patruljen kommer til stedet, er to personer inne i butikken. En av personene klarer å komme seg unna, mens en 37 år gammel mann fra Kristiansand blir pågrepet. Innbruddstyvene hadde brutt opp tre spilleautomater.

Sprayet bobil

KRISTIANSAND: Tre ungdommer vil bli anmeldt for å ha sprayet en bobil i Tollbodgata full av pulver fra et brannslukkingsapparat. De tre, som kommer fra Sandnes og Bergen, kan vente seg hver sin bot og krav om erstatning.

Slåssing på Quartcampen

KRISTIANSAND: Klokken 05.20 måtte politiet rykke ut til Quartcampen igjen. En 20-åring fra Bryne og en 17-åring fra Asker er mistenkt for å ha banket opp en 19-åring fra Kristiansand.

Steinras på E39

FLEKKEFJORD: Politiet varslet Veimeldingssentralen klokken 06.00, etter at de fikk inn flere meldinger om et steinras ved Flikka skytterhus på E39. En dansk trailer skal ha fått knust fontruten, og den ene kjørebanen var sperret av raset.

Innbrudd med øks

MANDAL: En bil fikk frontruten slått inn med øks under et innbrudd en gang i natt. Øksen ble funnet i baksete. På øksen ble det også funnet blod som tilhører gjerningsmannen. Saken etterforskes av Mandals-politiet.