LILLESAND :

— Blir det bra vær, klarer vi kanskje å slå rekorden fra fem år tilbake, med 472 deltakere, sier arrangementskomiteens leder, Johan Chr. Gunnufsen optimistisk.

Lions Club Lillesand oppfordrer alle til å ta med familie og venner til Skogerøya denne siste søndagen i august. Skogerøymarsjen ble arrangert første gang i 1984 og er en trivelig og familievennlig spasertur gjennom vakre naturløyper rundt Skogerøya. Her gjelder ikke å komme fortest rundt, det gjelder å kose seg på turen. Når marsjdeltakerne kommer tilbake til Huset vil de kunne få kjøpt både vafler og grillmat mens de slapper av med underholdning fra lokale krefter som hvert år stiller opp gratis for det gode formålet. Også denne gang blir det uhøytidelige konkurranser og loddsalg ved målområdet.

Lions sørger for gratis båtskyss fra Fosbæk fra klokka ni og frem til tolv slik at turmarsjdeltakerne kan bringes ut til en trivelig søndag på øya. Det meste av Skogerøya ble overdratt staten og Lillesand kommune fra oberstløytnant Falkenberg i 1965, i 1975 fikk Lions Club Lillesand disposisjonsrett over Huset. Siden den gang er det lagt ned tusenvis av dugnadstimer og masse penger for å sette alt i den stand det er i dag.

Huset er i bruk fra mai og til ut i september hvert år. Skoler og institusjoner bruker stedet som et kjærkomment ferie- og avlastningssted. Det har gjennom alle disse årene vært tusenvis av barn og unge som har opplevd herlige ferier på øya. Alle inntektene fra marsjen går til oppussing, vedlikehold og drift av den vakre og godt besøkte eiendommen på øya.