**KRISTIANSAND: Ni rumenere stoppet i en treseter

01.25** Tatt med overfylt bil

**KRISTIANSAND: Mistenkt for voldsepisode

01.52** En 19 år gammel mann havner i arresten etter å ha blitt pekt ut av en kvinne på gaten for en angivelig voldsepsiode for bare noen uker tilbake. Det var kvinnen selv som ble utsatt for voldsepisoden som pekte ut mannen for politiet etter å ha gjenkjent ham på byen. — Han sitter nå i arresten og må svare for den agivelige saken, opplyser operasjonsleder.

**GRIMSTAD: Mistenkt for narkobesittelse

02.25** En 20 år gammel mann blir innbrakt mistenkt for å være i besittelse av narkotika.

**ARENDAL: Urinerte på offentlig sted

02.44** En 35 år gammel mann fra Arendal blir anmeldt for å urinere på offentlig sted.

**Arendal: Tatt for bruk av amfetamin

03.02** En 21 år gammel mann blir tatt med inn på stasjonen mistenkt for å være i besittelse av narkotika etter at politiets narkohund markerer mannen. - Han ble innbrakt for sjekk, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes. På stasjonen kommer det fram at mannen ikke er i besittelse av narkotiske stoffer. 21-åringen innrømmer imidlertid bruk av amfetamin.

**ARENDAL: Tatt for narkobruk

03.17** En 20 år gammel mann blir mistenkt for besittelse av narkotika. 20-åringen erkjenner overfor politiet å ha brukt narkotika.

FROLAND: Nabo reddet fem personer ut av boligbrann

**FARSUND: Kjørte av veien

05.42** Politiet får melding om at en bil står i fjellveggen og at føreren av bilen, en 39 år gammel mann fra Vanse, trolig er beruset. Da patruljen kom på stedet viser det seg at 39-åringen har kjørt av veien.Han klager over smerter i det ene beinet og blir kjørt til legevakten. Der blir han også framstilt for blodprøve.