BYKLE (HOVDEN) : – Her kan ikke bli bedre. Det er helt suverent etter at vi fikk nysnø forrige uke. Man kan nesten si at det er verdensmesterføre nå. Værmeldingen spår litt snø til søndag, men ellers skal det være fint hele helgen. Snøen er ganske ujevnt fordelt på grunn av vindforhold og slikt, men vi har et snitt på en god meter, rapporterer Tom Kvinlog ved Hovden skisenter.

ÅSERAL (BORTELID) : – Det er veldig gode forhold. Alt er åpent og vi har cirka 160 cm snø her. Til helga er det bare fint vær i vente, sier Ruben Bortelid, daglig leder ved Bortelid Alpinsenter.

ÅSERAL (EIKERAPEN): – Temperaturen ligger på fire-fem minusgrader, det er perfekte bakker, alt er åpent og langrennsløypene vil bli kjørt opp på nytt. Vi har også fått hjelp fra en profesjonell parkbygger fra Aspen, Colorado i USA som har shapet og fikset big-jumpet vårt. Snøen ligger på 170 cm, og det er tre nedfarter som blir preparert for første gang, forteller Kenneth Abrahamsen, driftsleder ved Eikerapen Alpinsenter.

ÅSERAL (LJOSLAND): – Her er det fine forhold og flotte løyper. Vi har halvannen meter med snø og det er ventet fint vær til helga, rapporterer Gunvor Ljosland, daglig leder ved Ljosland skisenter.

VALLE (BROKKE): – Det kan nesten ikke bli bedre enn dette. Vi har 160-180 cm snø og til helga garanterer vi sol og fint vær. Alt er åpent, og langrennsløypene er helt topp. På lørdag skal det arrangeres en konkurranse på big-jumpet vårt klokken 13.00. Dette er en hoppkonkurranse for både snowboard og ski, sier Jan Wojtaszek, daglig leder ved Brokke Alpinsenter.

KRISTIANSAND (TVEIT): – Bakken er nå dessverre stengt, sier Anders Hodne ved Tveit skisenter.