**SØGNE: Stjålet bil

07.45:** En sølvfarget Citroën Berlingo meldes stjålet en gang i natt fra Skytterveien på Vedderheia.

**EVJE OG HORNNES: Grovt tyveri

08.32:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd hos Odden Plantemarked i Verksvegen i løpet av natta. Det er blitt brutt opp en dør, og 2000 kroner har blitt stjålet.

**LILLESAND: Promillekjører

09.16:** Politiet får melding om at en mann sitter i bilen sin og drikker ved kaia på Kokkenes. Politiet møter mannen (56) kjørende på veien i oppadstigende rus, med rundt to i promille. Han blir følgelig anmeldt og fratatt sertifikatet på stedet.

**ARENDAL: Banket opp av eksen

11.06:** En 42 år gammel kvinne ringer politiet etter å ha blitt slått og sparket av eksmannen på 54 i Gamle Songevei. Da politiet ankommer har mannen kjørt vekk, men han blir pågrepet like etterpå, og anmeldt for legemsbeskadigelse. Begge er fra Arendal.

**VENNESLA: Frastjålet lommebok mens hun så på tv

11.35:** En kvinne på Graslijordet satt og så på tv da hun merket at noen var i huset, og hun finner ut at lommeboka har forsvunnet. En mistenkt 21-åring blir tatt inn til avhør. Kvinnen fikk lommeboka tilbake, men et bankkort manglet.

KRISTIANSAND: Stjålet bil

En hvit Ford Sierra blir meldt stjålet i tidsrommet 17–29 august.

EVJE OG HORNNES: Innbrudd

Det meldes om innbrudd hos Lantz Auto i Verksvegen. Innbruddet skjedde i natt, og et vindu ble løftet ut. Men ingenting skal ha forsvunnet.

**SONGDALEN: Stjålet moped

14.21:** En moped blir løftet inn i en varebil på Brennåsen, som så kjører av gårde. Politiet har ikke funnet varebilen ennå, men har registreringsnummeret, og har gode forhåpninger til å finne den igjen.

**MANDAL: Lager kvalm på restaurant

17.39:** Betjeningen på Jonas B. Gundersen i Mandal melder at de har problemer med en beruset gjest som bråker og lager kvalm. Han skal også ha knust en telefon. Politiet sender en patrulje til å ta seg av mannen.

**FARSUND: Innbrudd i bil

18.10:** I løpet av det siste døgnet har uvedkommende knust en rute i en bil på Borhaug og rotet rundt i bilen. Det er ventet en anmeldelse i saken.

FLEKKEFJORD: Inngrudd i hus

I Loga i Flekkefjord har det vært et innbrudd i kjelleren på et hus. Huset tilhøreronkelen til melder så det er usikkert om noe er borte.

**SØGNE: Mystisk litauisk lastebil

21.00:** Politiet stopper og sjekker en litauisk lastebil etter at det kommeldinger om at den snoket rundt i indre bygder. Det skal være lagt ut et bildeog bekymringsmelding av bilen på facebook som en bilist på Mosby har sett. Hanfølger bilen til Tangvall hvor politiet stopper den. Patruljen finner kun noegammelt skrap av noe landbruksutstyr i bilen, men personalia noteres.