**KRISTIANSAND: Uønsket person

00.31** fikk politiet melding om at det befant seg en uønsket person på et utested i sentrum av Kristiansand. Politiet dro til stedet og vedkommende ble kjørt hjem.

**ARENDAL: Avskiltet

00.45** kom en politipatrulje i Arendal over en bil med avskiltningsbegjæring. Politiet fulgte sjåføren til et sted han kunne hensette bilen enn så lenge og tok skiltene.

**KRISTIANSAND: Innbrudd?

03.37** fikk politiet melding om at en person var i ferd med å bryte seg inn i et hus på Hånes. En politipatrulje ble sendt for å sjekke saken. Da patruljen kom til stedet kunne de ikke finne noen folk i huset, de kunne heller ikke finne tegn på at det hadde vært noen uvedkommende inne i huset.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.20** fikk politiet melding fra en huseier på Vigeland om at en person hadde knust et vindu og nå var i ferd med å bryte seg inn i huset hans. En politipatrulje ble sendt til stedet, men innbruddstyven hadde stukket av før politiet kom frem. Huseier visste hvem gjerningsmannen var og kunne navngi ham for politiet. Politiet venter nå bare på en anmeldelse.

SONGDALEN: Stjal dieseltank

Lensmannskontoret i Søgne og Songdalen har mottatt en anmeldelse av et tyveri som skjedde natt til lørdag. Da ble en dieseltank som rommet 200-300 liter diesel stjålet fra utsiden av en gård i Songdalen.