KVINESDAL: Mistanke om promille etter utforkjøring

BYGLAND: Kjørte gjennom gjerde

**KRISTIANSAND: Gikk løs på vaktene

00.29:** Utestedet Kick melder at to personer går løs på vaktene. Politiet kommer raskt til stedet og transporterer to danske statsborgere bort.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk i køen

00.37** : En vanskelig gjest yppet med andre gjester og lagde bråk i køen utenfor hotell Caledonien. En 21 år gammel mann blir innbrakt til arresten og anmeldt for bråk på offentlig sted og forulemping av offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.38:** En jente og en gutt skal ha røket i tottene på hverandre ved Dvergsnesveien. Politiet megler mellom partene og det blir trolig ikke noe anmeldelse.

**ARENDAL: Slåsskamp

00.40:** Det meldes om håndgemeng ved Havnekvartalet. Da politiet kommer til stedet etter 5–6 minutter har det opphørt.

SONGDALEN : Truffet i hodet av flaske på bussen

**KRISTIANSAND: Sparket i hodet

01.30:** Caledonien melder om nok en vanskelig gjest. En mann og en kvinne ble angrepet. Den ene skal ha blitt sparket i hodet og fått brukket en tann, mens den andre ble sparket i skulder. En person er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.38** : Politiet kommer over en overstadig beruset kvinne nederst i Tollbodgata ved parkeringsplassen. Politiet overlater den 27 år gamle kvinnen til helsevesenet.

**KRISTIANSAND: Skallet ned

01.40:** En kar kommer inn til politivakta og forteller at han er blitt skallet ned ved Wergelandsparken. Han har ingen beskrivelse av gjerningsmannen, men ønsker å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Lå midt på gata

01.42:** Politiet kommer over en person som ligger rett ut midt i Markens gate. Politiet får liv i mannen som overlates til sin kone.

**ARENDAL: Slo til dørvakt

01.49:** Ved Langbrygga blir en person pågrepet etter å ha slått til en dørvakt. Han kan også vente seg en anmeldelse.

**ARENDAL: Tatt med narko

01.58:** Politiet kommer over en person ved Fishermans pub i Arendal som blir tatt for bruk av narkotika. Personen erkjenner forholdet.

FARSUND: Viftet med kniv

**ARENDAL: Sparket i politibil

02.53:** Ved Nedre Tyholmsvei i Arendal sparker en person en politibil. Dette regnes som å ha forulempet politiet og personen blir anmeldt og innsatt i drukkenskapsarresten.

**ARENDAL: Knuste reklameskilt

03.03:** Utenfor Seven Eleven i Arendal skal en person ha knust et reklameskilt. Personen blir anmeldt for dette samt bråk på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.16:** Ved Seven Eleven i Kristiansand blir det meldt om slagsmål. Rolig da politiet kom til stedet, men politiet har navn på to fornærmede, to mistenkte og avventer en eventuell anmeldelse.

**EVJE: Mulig innbrudd

04.00:** Det meldes om en knust inngangsdør og et mulig innbrudd ved Evje kino. Setesdalspatruljen er opptatt og vil se på hendelsen utover dagen.

**ARENDAL: Kuttet opp dekk

04.19:** En person ønsker å anmelde at dekkene på bilen hans er kuttet opp ved Happy Time pizza. Det er fjerde gangen noen kutter opp alle fire dekkene på bilen hans.

**EVJE: Promillekjører

05.31:** Patruljen er vei til et forhold ved Hombrosund hvor en person har kommer med trusler, da de kommer over en mulig promillekjører. Det viser seg å være personen som skal ha vært truende. Han kan heller ikke vise til gyldig førerkort og blir kjørt til legevakt for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Mindre trafikkuhell

08.25:** En bil skal ha kjørt inn i midtrabatten ved Joker Hamresanden. Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med uhellet.

GRIMSTAD: Grovt tyveri

Det meldes om innbrudd i en hytte i Tønnesøl i Grimstad. Uvedkommende skal ha brutt seg inn gjennom et vindu og stjålet blant annet et aggregat og en brannpumpe.

FARSUND: Manglet førerkort

En politipatrulje i Vanse kommer over en bil hvor sjåføren ikke har førerkort og sjåføren blir dermed anmeldt for dette.

LYNGDAL: Kjørte utfor veien i fylla