KRISTIANSAND: Tyvlånte bil

05.19: Les mer i egen sak.

**ARENDAL: MC mot bil

08.52:** En person ble kjørt til legevakt med mulig brudd. En MC hadde svingt av mot industriområdet på Krøgenes og ble da truffet av en bil.

**FLEKKEFJORD: Ulykke

09.17:** Les mer i egen sak.

**SØGNE:Innbrudd

10.55:** To datamaskiner meldes stjålet fra en bolig i Ausvikheia i Søgne. Tyvene har tatt en PC og en Mac som lå på bordet. Mens eierne sov har tyvene kommet seg inn gjennom en ulåst verandadør.

**ARENDAL: Stjålet sykkel

13.09:** Politiet får melding om en sykkel som er stjålet på Skibberhei i Arendal. Sykkelen skal ha blitt lempet inn i en grønn Subaru Forrester. Sykkelen er av merke Nakamura, og ble kjøpt i dag. Politiet opplyser at de vet hvem eier av bilen er, men at de ikke har fått tak i personen ennå.

**GRIMSTAD: Fartskontroll

08.00-09.00:** To patruljer som avtalte fartskontroll og kontrollerte 25 kjøretøy til sammen. Ingen ble tatt for fartsoverskridelser, men én måtte betale gebyr for manglende bruk av setebelte.

**ARENDAL: Beslag av førerkort

13.59:** På Fevikmarka på E18 i Arendal tok UP to biler i å kjøre for fort. Farten på begge bilene ble målt til 126 km/t i 90-sonen. Begge biler ble målt på samme strekning. En 59 år gammel mann fra sør-vestlandet og en 57-åring fra østlandet ble fratatt førerkortet på stedet. Begge sjåførene godtok førerkortbeslaget.