**KRISTIANSAND: Takplate løsnet

07.14** Politiet fikk melding om at en takplate på Gimleveien 44 var løs. Brannvesenet sikret takplata.

LYNGDAL: Mopedist påkjørt av bilist

**ARENDAL: Stjal verktøy ved skole

07.50** Politiet ble varslet om at det er stjålet mye verktøy fra skolebygningen på Myra skole, der det pågår byggearbeider.

**KRISTIANSAND: Jente truffet av sidespeil

08.02** Ei jente skal ha blitt truffet av sidespeilet på en bil i Ryenkrysset. Først kom det melding om at bilsjåføren var stukket av, men det viste seg ikke å stemme. Han hadde oppgitt både navn og telefonnummer, og sørget for at jenta kom seg på skolebussen. Hun var ikke skadet.

**KVINESDAL: Stjal BMW

08.30** En sort BMW 318 er i løpet av natta stjålet fra Markveien. Bilen har nummer RZ 21977. KRISTIANSAND: Brann i truck på Silokaia

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kjeller

09.20** Noen har brutt opp et kjellervindu i et hus i Kongsgård alle. I kjelleren ble det oppbevart en del private ting. Det er rotet en del rundt. Eieren har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet.

MANDAL: Pågrep innbruddstyv

**MANDAL: Branntilløp

14.28** Det har vært branntilløp i en bolig på Glattebergan. Det er snakk om ulming i et elektrisk anlegg og tørrkok i en kjele.

**KRISTIANSAND: I besittelse av narkotika

14.41** Politiet pågrep en 31 år gammel mann utenfor Rimi i Gyldenløvesgate. Mannen var i besittelse av litt narkotika.

ARENDAL: Mistanke om rus

17.56: En person pågrepet i Strømsbuveien ble tatt med til politistasjonen, mistenkt for å ha kjørt et kjøretøy i ruspåvirket tilstand.

KRISTIANSAND: Problemer med ekskjæresten

18.09: En beboer på Bråvann ba politiet om bistand med sin ekskjæreste, han var full og vanskelig, opplyser politiet. Vedkommende ble tatt med til arresten.

**ARENDAL: I bare genseren

19.04:** Politiet fikk melding om en høyrøstet, bråkete mann Arenasenteret. — Han var kun iført genser, sier operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no. Politiet reiste dit og pågrep mannen i 50-årene. Han ble anmeldt forbråket, og et noe upassende antrekk. - Han må bli edru før vi gjør noe mer, kommenterer Kvitne.

MANDAL: Tilløp til brann

19.33: Brannvesen og politi rykket ut til branntilløpet i Sagaveien. Før de kom fram, hadde beboere slukket. Brannvesenet forvisset seg om at det ikke blusset opp igjen.