**KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet

10.00:** Bilen som ble meldt stjålet fra en adresse på Odderhei klokken 09.03 i dag, ble funnet igjen på et jorde i Rosshaven i Tømmerstøområdet. Politiet fikk også melding om at to personer ble sett gående fra bilen. De to er så langt ikke funnet.

**FROLAND: Tillhenger funnets

12.50:** En tilhenger som ble meldt stjålet fra Froland kommune 17. oktober, kom til rette ved Solheimsvannet ved Bøylestad i dag. Tilhengeren er levert tilbake til eier.

**VALLE: Rådyr påkjørt

13.00:** Et rådyr er påkjørt på rv 9 ved Kveste sør for Valle.Viltnemnda er kalt ut for å ta seg av dyret.

**KRISTIANSAND: Bil borti autovern på E 18

13.35** ringte en bilfører og meldte fra om en annen bil som kjørte svært uryddig på E 18 ved Sørlandsparken. Bilen var borti autovernet ved Sørlandsparken, men snudde så og kjørte mot Kristiansand. Bilen forsvant mot Justvik, men politiet har sikret seg nummeret og vil lete etter den. Så langt er den ikke funnet.

**MANDAL: Innbrudd i tomt hus

13.50:** Et ubebodd hus i Mandal fikk besøk av ubudne gjester som har rotet rundt inne i huset. Ei vindusrute i inngangsdøra er knust, men det ser ikke ut som noe er tatt.

**RISØR: Stjal øl fra butikken

15.05:** Flere personer ble sett da de stjal øl i butikken. Personene forsvant fra stedet, men vil bli anmeldt for forholdet. Gjerningspersonene skal være kjent for politiet.

**LINDESNES: Kjørte i grøfta

15.56:** En bil havnet i grøfta etter at sjåføren måtte svinge unna for et rådyr. Uhellet førte kun til materielle skader.

**KRISTIANSAND: Gikk langs E 18

16.02:** En kar ble observert mens gikk langs motorveien ved avkjøringen til Ikea. Mannen ble plukket opp av politiet og satt av på et sted hvor det var tryggere å ferdes til fots.

**ARENDAL: Stjal fra garderobe

18.07:** Fire personer skal ha blitt frastjålet lommebøker og mobiltelefoner som lå i en garderobe på Sam Eyde videregående skole.

**VALLE: Adferdskontroll

18.00:** Fra klokken 16.30 til 18 ble 52 personer kontrollert av UP langs riksveg 9. En av dem ble anmeldt for kjøring uten førerkort og en annen ble ilagt et gebyr for å kjørt uten å bruke bilbelte.

**GRIMSTAD: Kastet vannballong på bussen

18.47:** En vannballong ble kastet i frontruta på en av bussene til Nettbuss, da den kjørte forbi Vollekjær på Fevik.

KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring etter å ha kjørt i fjellveggen

**KRISTIANSAND: Ulmebrann i Løvika

19.43:** Brannvesenet rykket ut til en ulmebrann i Løvika. Ulmebrannen skal ha startet etter at et askebeger ble veltet. Det er ikke meldt om store skader.

**KRISTIANSAND: Siktet for ruskjøring

20.05:** En 21 år gammel mann fra Søgne ble anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand. Mannen ble stoppet av politiet på Setesdalsveien.

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring

20.05:** En 29 år gammel mann fra Søgne ble stoppet i Setesdalsveien. Han fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blåst til 0,8 i alkometeret og måtte bli med for å avlegge utvidet prøve.

**ARENDAL: Ringte på dører

20.34:** Det kom melding om at noen ringte på dørklokker i Eydehavn. Da politiet kom frem var det ingen klokkeringere å se.

**MANDAL: Innbrudd i bil

29.48:** Det kom melding om innbrudd i en bil i Fjellveien. Det er uvisst om noe er stjålet.

**MANDAL: Fyrverkeri

20.52:** Politiet ble varslet om at noen fyrte opp fyrverkeri i Holumsveien. Da politiet kom til stedet var det ingen av ungdommene der som tilsto kjennskap til hendelsen.

KRISTIANSAND: Mistet lappen for råkjøring ved Xstrata

**VENNESLA: Røykte hasj

20.45** : En 24 år gammel mann ble tatt for å røyke hasj og han innrømmet dette for politiet. Mannen var i besittelse av 0,2 gram hasj. 24-åringen fra Vennesla ble anmeldt.

**LINDESNES: Fyrverkeri

22.08:** Det ble meldt om at ungdommer skjøt fyrverkeri mot veien på Urvikodden. Ingen ble tatt.

**KRISTIANSAND: Tagget på Caledonien

22.18:** Politiet rykket ut da det kom melding om at ungdommer tagget på hotellet i Vestre Strandgate. Ungdommene klarte å gjøre hærverket unna før politiet kom.

**TVEDESTRAND: Slått av samboeren

22.31:** En 38 år gammel mann fra Tvedestrand ble pågrepet etter å ha slått sin samboer. Kvinnen fikk lettere skader etter volden.