**FARSUND: Innbrudd i barnehage

06.29:** Bestyreren i Huesbyparken barnehage melder fra om at ubudne gjester har vært inne i barnehagen i løpet av natta og stjålet penger. Tyvene har tatt seg inn gjennom et vindu. Politiet har vært på stedet fredag morgen for å sikre spor.

**GRIMSTAD: Politiet pågrep øltyver

09.23:** To menn i 40-årene ble pågrepet ved ICA Odden. De hadde fylt en bag med øl og gått ut av butikken uten å betale. Begge øltyvene vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Stjal tilhenger

11.23:** En tilhenger med registreringsnummer PH3241 ble meldt stjålet fra Arendal.

**KRISTIANSAND: El-sykkel kjørte i bil

11.50:** En mann i 40-årene på en elektrisk sykkel overholdt ikke vikeplikten og kjørte i en bil ved Coop på Lund. Han ble kjørt til legevakten for en sjekk. Føreren av bilen er en kvinne i 60-årene.

**EVJE: Mann veltet på motorsykkel

12.47:** En mann i 60-årene kjørte i følge med flere motorsykler på riksvei 2 mellom Evje og Vegusdal da han skled og veltet på noe grus. Politiet kom til stedet, og mannen ble kjørt til legevakten for røntgen. 60-årene hadde da smerter i det ene beinet.

**KRISTIANSAND: Mindreårige tatt for butikktyveri

13.02:** To mindreårige jenter ble tatt for å stjele parfyme på Lindex i Markens gate. Jentene ble tatt med av politiet og overlatt til barnevernet.

**MANDAL: Stjal bil utenfor legevakten

14.38:** En grå Volkswagen Polo ble meldt stjålet fra legevakten i Mandal. Bilen har registreringsnummer PX53606. **ARENDAL: Politiet pågrep vesketyv

15.02:** En vesketyv ble pågrepet av politiet på Harebakken senter.

**KRISTIANSAND: Stjal moped

15.13:** En 50 kubikker Aprilia med registreringsnummer PU9545 ble meldt stjålet fra Kristiansand Katedralskole Gimle (KKG).

**KRISTIANSAND: Melding om promillekjøring på traktor

15.50:** Politiet fikk en melding om promillekjøring med traktor på Støleheia. En politipatrulje kom til stedet og kunne konstantere at det ikke var snakk om promillekjøring.

**LYNGDAL: Fjernet plagsom kunde

16.25:** Politiet måtte hjelpe Bok & Media å bli kvitt en mann som ikke ville forlate butikken.

EVJE: Trafikkulykke

En bil kjørte i en annen bil på Fennefoss. To barn og en voksen ble sendt til legevakt for sjekk.

ØVREBØ: Pågrep truende mann

18.20: En mann ble pågrepet og brakt i arresten etter å ha framsatt trusler mot andre.

ARENDAL: Trafikkulykke

19.08: En bil kolliderte i en annen bil bakfra på Nedenes. En kvinne og to barn ble sendt til sjekk. Det skal ikke være store personskader.

ARENDAL: Bil i fjellveggen

19.08: Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt i en fjellvegg på Salterød. En politipatrulje kom til stedet. En mann i 30-årene hadde snakket i mobiltelefon og forklarte at det var grunnen til utforkjøringen. 30-åringen fikk ingen skader.

**RISØR: Båt meldt stjålet

20.00:** En båt ble meldt stjålet fra Laukvik.

**ARENDAL: Bråk på Roligheden

22.37:** En politipatrulje måtte roe en fest på Roligheden.