**MANDAL: Kjørte utfor veien

06.53** Ingen personer ble skadet da en bil havnet i grøfta ved Tregdeveien. Bilføreren var på vei mot Tregde da bilføreren mistet kontrollen om lag 50 meter før avkjørselen til Kige. Politiet har fått melding om at det var glatt på stedet da uhellet skjedde.

**VENNESLA: Steiner raste ut i veien

07.04** Politiet fikk melding om at steiner hadde rast ut i veibanen i Ravnåsveien ved Heisel. Veitrafikksentralen til Statens vegvesen ble varslet.

**SØGNE: Innbrudd hos bedrift

09.00** Politiet ble varslet om at ubudne gjester hadde tatt seg inn hos en avdeling til Helly Hansen i Birkedalsveien. En bærbar pc, en prosjektor, en Iphone og arbeidsklær er meldt stjålet. En patrulje har mandag formiddag foretatt åstedsundersøkelse på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

09.54** En politipatrulje ble sendt til Kuliaveien for undersøkelser, etter at tyver brøt seg inn i en bolig. Gjerningspersonene skal ha knust en rute i inngangsdøra for å komme seg inn.

**ARENDAL: Innbrudd ved barnehage

10.15** Politiet fikk melding om at tyver i løpet av helgen har brutt seg inn i en container som stod utenfor Furukollen barnehage. Elektrisk verktøy er meldt stjålet.