AGDER: — Jeg tror det ser bra ut i Kristiansand. Vi har brøytet alt av bussveier og gang- og sykkelstier, så alt skal være åpent, sier Kristian Kristensen, oppsynsmann ingeniørvesenet i Kristiansand kommune, som brøyter de kommunale veiene.

SNØ: På småveiene ligger det fortsatt en del snø i morgentimene. Her fra Skaugo i Kristiansand.

Mindre veier i boligstrøk har ikke fått besøk av brøytemannskapene siden snøfallet i går kveld.— De fleste boligveiene er ikke åpnet, vi synes ikke det er nok snø til det. Det kan vel ligge 6-8 centimeter snø der, men jeg har ikke fått beskjed om noen problemer, sier Kristensen.

Venter lite snø

I dag er det kun meldt om litt snøfall, og ingeniørvesenet setter ikke i gang noen spesiell beredskap.

— Vi er alltid i beredskap, men vi venter ikke noe særlig snø i dag, sier han.

Vegtrafikksentralen har heller ikke fått melding om noen problemer i natt eller i morgentimene. Runaskaret på E 39 i Rogaland, som var stengt i går kveld, er nå åpnet igjen. Hjullasteren som ble satt i beredskap på Vige i går, ble kalt tilbake da føret bedret seg.— Da snøen ga seg, ble veiene veldig bra ganske raskt. Det ringte en kar som kjørte sørover på E 39. Han fortalte at alt var bra da han kom til Flekkefjord. Nå skal veiene være bare på E 39 og E 18, sier Laila Mandt Johansen, trafikkoperatør ved vegtrafikksentralen i Statens Vegvesen.

Ellers på Agder er det vekslende snø- og isdekke på de fleste fylkesveiene, samt riksvei 9. ## Rolig morgen

Viking i Kristiansand har heller ikke hatt det travelt i morgentimene.

— Vi er på vei til Vennesla for å hjelpe en som har oppi en mur. Ellers har det vært rolig, langt fra så travelt som i går. Jeg har inntrykk av at de største sideveiene er godt brøytet, mens småveiene er sånn midt på treet, sier Hans Jørgen Snemyr i Viking i Kristiansand.